Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoznál parfümériában...

Dolgoznál parfümériában férfiként?

Figyelt kérdés
Muszájból dolgozok ott, de nem az én világom; mellesleg mivel tanácsokat is kérnek a vevők én nem tudok adni, meg sokszor nem tudom miről beszélnek és nekem ciki h nem tudok választ adni.
2020. okt. 5. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Árultok bőrfiatalító-, és regeneráló liposzómás szem-kontur krémzselét érzékeny és mérsékelten száraz arcbőrre? :D
2020. okt. 5. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ott mint egy szénbányában. Nézd a jó oldalát:gerincsérvet ott biztos nem kapsz,sok hölgy megfordul ott,télen meleg, nyáron légkondicionált helyen vagy, a meló gondolom helyben van, nem kell több órát utazgatni. Ha egy kicsit is érdekel a munka akkor úgyis belejössz majd, nem lesz olyan kényelmetlen mint az elején. Ha meg mégsem találod meg itt a helyedet akkor is gazdagabb lettél egy élettapasztalattal, hogy milyen jellegű munkát nem szeretnél csinálni a továbbiakban.
2020. okt. 5. 18:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Abszolút nem az én világom se családi üzlet ezért anyámékat nem érdekli
2020. okt. 5. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Így akkor nem.

De minek foglalkoztatnak, ha nem is értesz hozzá?

2020. okt. 5. 19:05
 5/9 A kérdező kommentje:
úgy vannak vele hogy az ember nem mindig csinálhatja amihez kedve van és így nem idegennek adják a pénzt
2020. okt. 5. 19:18
 6/9 anonim válasza:
Igen
2020. okt. 5. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz ott dolgozni, akkor ne dolgozz ott. A pénz meg a tiéd, ebből a szempontból tökmindegy, hogy te kapod vagy a szomszéd Jóska bácsi.

Én a helyedben elkezdenék keresni egy jobb, nekem való helyet, és felmondanék a parfümériában.

Azzal semmi baj, hogy férfi dolgozik ott, de én se érezném olyan jól magam egy autószalonban :D

Max a márkát meg tudnám mondani, azt is csak azért, mert az mindenhova ki lenne írva :D

2020. okt. 5. 21:23
 8/9 Metionin ***** válasza:
Persze ha szeretném vagy ha nem lenne jobb. Semmi gáz nincs ebben, illetve nálad sem a férfi léted a problémás, hanem hogy nem szeretsz ott lenni. ha szeretnéd akkor értenél is hozzá mert képeznéd magad de így ugye nincs motiváció. Keress egy másik munkát ami jobban érdekel, aztán ha megvan, cuccolj át. Addig meg legalább van biztos helyed, nyugodtan keresgélhetsz.
2020. okt. 6. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
nem
2020. okt. 25. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!