Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért ilyen olcsó a Notino a...

Miért ilyen olcsó a Notino a többi parfümériához képest?

Figyelt kérdés
Hugo Boss Bottled Intense EDP 10 000 Forint a Notinon, A Douglasben pedig 25 000. Mindkettő 50 ml-es kiszerelés.
2019. szept. 2. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy webshop működtetése nem jár annyi plusz költséggel, mint egy parfüméria üzletlánc.
2019. szept. 3. 06:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét helyen rárakják az árrést , csak a weboldalakon ez az összeg jóval kevesebb mint a parfümériákban. És az előttem szólónak igaza van, tehát ezért. (Plussz ha belegondolsz , akkor mindkettő "bolt" 10.000 forint alatt veszi meg ezt a terméket a beszállítótól. A példa kedvéért tegyük fel hogy mindkettő 6.000 ft ért veszi meg darabját. De a notino 10.000 ft -ért árulja ,így abeszerzési árhoz csak 40 %-alékos árrést kapcsol, azaz ami a saját haszna lesz. A rendes parfüméria meg kénytelen mássabb árrést alkalmazni , a felmerülő költségei miatt,ezt csak egy magasabb árréssel tudja kompenzálni hogy fedezze őket , és plussz haszonra is szert tegyen.)
2019. szept. 3. 15:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2019. szept. 3. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem a Notino olcso, a Douglas rohadt draga. Ha jol utananezel, megbizhato webshopokbol sokkal olcsobban tudsz vasarolni mint boltban.

Nemet Douglasban pl a 30 ml-es MiuMiu volt 60 euro, mikor kicsit tobbert siman veszel eredeti 100 ml-eset ha pl Notinon akcio van.

2019. szept. 3. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért a Notinon sem nevezném olcsónak a 100 ezer Ft-os Shiseido krémeket (amikor megláttam, alig hittem el, hogy az univerzumban létezik ilyen drága 50 ml-es arckrém 😱).

Kíváncsi vagyok, mennyiért árulják a többi helyen,

2019. szept. 4. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!