Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoznál olyan helyen ahol...

Dolgoznál olyan helyen ahol cigány lenne a főnököd?

Figyelt kérdés

Ő írta facebookján, hogy " mi cigányok tartsunk össze" szóval írhatom, hogy cigány mert írta, hogy cigány.

Fuvarozó cég lenne, és hát nekem kicsit visszás a dolog mert én magyar vagyok, de zavar, hogy előítéletes vagyok, mindig mondják, hogy vannak jó fej cigányok, én csak facebookját láttam a csávónak. Volt már cigány kollégám és kedveltek még én is őket, de ők beások voltak a csávó tollas. Tollasok meg nem szeretik a magyarokat, az igaz ?

2020. okt. 5. 13:51
1 2
 11/13 Gabeszon ***** válasza:
62%

Na jó akkor tegyük tisztába a dolgokat.

1- jófej cigány nincs... ha azt hiszed az, akkor nem ismered elég jól. Vagy a közeledbe akar férkőzni és előbb utóbb vagy akar valamit, vagy hátbaszúr.

2- Hogy a főnök cigány legyen? Inkább felvágom az ereimet

3- Miért baj hogy lecigányozod? Hát cigány!!!!!

4- még téged zavar az előítélet? Hát miért is alakult ki az előítélet? Hát nem a cigányok viselkedése miatt? Nehogy már én legyek a hibás azért mert képtelenek emberként viselkedni. Állatok.

Keress másik melót ahol nincsenek cigányok.

Üdv

2020. okt. 13. 21:01
 12/13 A kérdező kommentje:
El is zavart amúgy. "Nincs is tapasztalatod, akkor szia" én boldog voltam. :)
2020. okt. 13. 22:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát én úgy 5 cigányt ismerek abból 3 rendesebb mint a legtöbb ember. A kb. 30 magyarból meg csak 2 rendes. A 4 románból mind a 4 rendes. Az 5 szlovákból 4 rendes. Szóval a magyarok a nem normálisak.
2020. nov. 23. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!