Dolgoznál olyan helyen ahol cigány lenne a főnököd?
Ő írta facebookján, hogy " mi cigányok tartsunk össze" szóval írhatom, hogy cigány mert írta, hogy cigány.
Fuvarozó cég lenne, és hát nekem kicsit visszás a dolog mert én magyar vagyok, de zavar, hogy előítéletes vagyok, mindig mondják, hogy vannak jó fej cigányok, én csak facebookját láttam a csávónak. Volt már cigány kollégám és kedveltek még én is őket, de ők beások voltak a csávó tollas. Tollasok meg nem szeretik a magyarokat, az igaz ?

Na jó akkor tegyük tisztába a dolgokat.
1- jófej cigány nincs... ha azt hiszed az, akkor nem ismered elég jól. Vagy a közeledbe akar férkőzni és előbb utóbb vagy akar valamit, vagy hátbaszúr.
2- Hogy a főnök cigány legyen? Inkább felvágom az ereimet
3- Miért baj hogy lecigányozod? Hát cigány!!!!!
4- még téged zavar az előítélet? Hát miért is alakult ki az előítélet? Hát nem a cigányok viselkedése miatt? Nehogy már én legyek a hibás azért mert képtelenek emberként viselkedni. Állatok.
Keress másik melót ahol nincsenek cigányok.
Üdv

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!