Milyen emberek dolgoznak konyhai kisegítőként iskolálkban?
Egy évet halasztok az egyetemen és kellene egy állás sürgősen, élelmiszerboltokba semmi esetre sem jelentkeznék...diákmunka során volt belelátásom abba a borzalomba.
Érettségit követelő pályázatok mind 2-4 éves tapasztalatot, 5 nyelvvizsgát, főiskolai végzettséget várnak el...vagy azonnal betölti más a kiíràst követő 10 percben.
Számos, budai oldalon található tanintézmény hirdet ilyen jellegű munkát és lehet, hogy kipróbálnám...de nem tudom, milyen emberek dolgoznak ezen a területen...ilyen kötekedős,50 feletti vidékiek?
Köszi előre is!
Kötekedős 50 feletti vidékiek?...
Ugye tudod, hogy ez egy elég gyerekes általánosítás...
Nézd, ehhez a munkához 8 általános kell, így valószínűtlen, hogy az agysebészetről tudnál majd a munkatársakkal beszélgetni, de ha ez van, akkor ez van. Nekem van diplomás barátnőm, aki korábban csoportvezető volt egy multinál, most pedig a helyi suliban konyhás, mert így tudja a gyerekeit hozni-vinni. Ő szereti, és nem nézi le a munkatársait sem.
Én is voltam takarítónő szintén diplomával, kibírtam, nem is volt rossz.
Mi van, a balerina kényes a munkatársakra? :DDD
Dolgozó helyi s városi emberek dolgoznak konyhán, tetszik tudni már, ha diploma nem tanította meg ezt;)
A sznobokat pedig mindenhol utálják;)
Jaj, mennyi rosszindulatú...biztos bonyolúlt volt értelmezni a kíirásom...meg vannak itt olyanok, ahogy elnézem, akikben már eleve frusztrációt ébresztett az, hogy egyetemista vagyok..jaj, istenkém..nem is vártam mást..semmi baj.😓
Azért, mert nem akarok olyanok között dolgozni, akik szórakozásból kikezdik az embert? Mert tapasztaltam belőle eleget a diákmunkáim során? Mert vannak egészséges igényeim? Ekkora probléma?
Korházban voltam 4 hónapig takarító rögtön érettségi után...tele volt kisebbséggel és annyira elfajltak a dolgok, hogy nem csak loptak a hátizsákomból, de meg is akartak verni a közös pihenőben, egyedül voltam fehér finoman szólva és unatkoztak.
Pékségben voltam kb másfél hónapot egy piacon még az első félévem alatt...azon kívül, hogy az odaszoktatott iszákos, unatkozó, szemtelen bácsik kikezdtek és zaklattak, hogy 10 órában kaptam 25 percet enni és kb egyszer mehettem ki wc-re..rendben volt..de nem illettem bele a társaságba és a legalja típusú, kötekedő munkatársak rendesen kikezdtek.
Ja...vannak igényeim, ha nem nagy próbélma..ha nem sértem itt meg az egyetemistákat elvből gyűlölők önérzetét 😊❤
Azt hiszed a dipis nem egy tahoszaurusz, kikezdő állat? :DDDDDDDDDD
Igénytelenebbek, mint Józsi bácsi disznója némelyik s emberileg annyit se érnek;)
Azt ugye tudod, ha elítélő fejjel nézel másokra, ők sem kímélnek;)
Azt kapod, amit adsz:)
Jelentkezz viktorunkhoz cipőpucolónak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!