Miért lettem megbélyegzett mert felmondtam?
Mióta felmondtam az emberek a munkahelyen nem viszonozzák a köszönésemet, a fejüket félrefordítják ha jövök a folyosón, nem ülnek le az ebédlőben egy asztalhoz velem stb. Apróságok, de ilyenek vannak.
Miért baj a kollegáknak hogy én felmondtam?
Mert a főnöki oldalt még megértem, most hirdethet pályáztathat kereshet embert.
Noha azt is magának köszöneti mert ha normális bért adott volna nem mentem volna el.

Mert úgy érzik, nem vagy közéjük való, tán még azt is bebeszélik maguknak, hogy elárultad őket.
Holott az egész nem más, mint egy irigység, hogy te meg merted tenni azt, amit ők is meg szeretnének tenni, csak ők félnek, konformisák stb.

És még olyan naiv gondolataim voltak hogy távozáskor elbúcsúztatnak megköszönik az eddigi munkát, netán egy üveg ital ajándékba stb.
Amúgy ember módjára. Aztán örülhetek ha le nem hánynak ebben a 30 napban.

Engem 18 év után úgy engedtek el hogy azt se mondták na szevasz.
Utolsó napomon felhívtak (nem ám személyesen) hogy de 12-re üres legyen ám az íróasztalom!! (munkaidő 16-ig lett volna)
ez volt az utolsó kommunikáció amit a cég akinek 18 évig dolgoztam velem folytatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!