Miért lettem megbélyegzett a kollegák előtt is csak mert felmondtam?
A főnök előtte se volt egy kedves ember, de mióta felmondtam átment tajparasztba. Ezen nagyon nem csodálkozom, kereshet embert a helyemre és ennyiért amit ad, ma már a kutya se jön el. Szóval ezt még úgy ahogy megértem.
De a kollegák? Kerülnek a folyosón, nem jönnek velem ebédelni nem köszönnek-ellenük mit vétettem?
Vagy arról van szó, hogy mivel a főnök úgy áll hozzám ahogy és ezt látják nem mernek velem haverkodni mert a főnök mit szólna ehhez? Erről van szó? Attól félnek a főnöki harag rájuk is lesújt? És ők maradnak és viselniük kell a haragot később is, míg én még 1 hét és végleg eltűntem?
Ennyi a magyarázat? Beszariság szervilizmus?

"vagy mind szerelmes volt beled"
nem, de az furcsa hogy még 1 hónapja együtt ebédeltünk meg a kávéautomatánál ment a "nincs egy kis apród---hagyjad meghívtalak" most meg ugyanezek meg se (akarnak) ismerni

"Az is lehet, hogy a főnök úgy adagolta be nekik, hogy ő rakott ki téged,“
Ez kizárt, tudják hogy én mondtam fel és azt is tudják ,hogy már akkor szóltam nekik hogy húzok el innen, amikor még a főnök nem is tudott róla.
"Vagy tudják, hogy nem találnak mást a helyedre egyhamar, és addig ők szívnak, mert nekik kell a te feladataidat is elvégezni.
„
Ez így van! Na de én erről tehetek? Ez megint a főnökhöz vezet . MIért nem lesz új ember egyhamar? Mert ennyiért amit itt fizet már egy segédmunkás sincs. Lenne ember hogyne lenne csak nem ennyiért. És mivel a főnök egy petákot nem hajlandó emelni így mehet a hajsza majd hónapokig míg találnak egy hülyét aki ideig óráig ezért a szar bérért idejön.

A párom hasonlóan járt. Ő mondott fel a munkahelyén és a kollégák egy része a főnökkel karöltve elkezdte őt utálni.
A főnöknek nyilván sért i az önérzetét hogy felmondtál, a kollégák meg félek hogy nekik kell majd ellátniuk a feladatodat. Illetve ott van bennük, hogy te meg merted lépni hogy kiválsz a szarból, ők pedig nem merik vagy nem tehetik meg.
"a kollégák meg félek hogy nekik kell majd ellátniuk a feladatodat"
Ettől nem "félniük" kell mert halálbiztosra vehetik hogy így lesz. AZ én melóm szét lesz dobva és csinálhatják egy fillér plusz pénz nélkül.
De hát lehet menni a főnökhöz panaszra de ehhez már gyáva mind
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!