Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyári munkások, nálatok is...

Gyári munkások, nálatok is szoktak lenni másokat ugráltató,parancsolgató,utasjtásokat adó munkatársak ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 07:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Újak hajlamosak rá.
2020. okt. 3. 07:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen,sokszoros tapasztalatom , jópár gyári munkát kipróbáltam (diákmunka) és azon belül is mindenhol mindegyik műszakot. Mindig az újak voltak ilyen dirigálósak, az állandósokkal sosem volt gondom. Volt, akivle két éjszakaát dolgoztam együtt, én dolgoztam (felmostam, vizet húztam le a fellocsolt betonról), ő két fűszálat nem tett keresztbe, átsétálgatott a másik csapathoz beszélgetni, meg ki-be mászkált, és volt pofája utasitásokat adni nekem, hogy mossak fel, miért nem jó, amit csinálok..stb. Neki is kötelező lett volna a takaritás ,nem csak nekem.
2020. okt. 3. 07:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hallod :) gyárban dolgoztam tovább sikerült lépnem és most irodai munkam van de itt sem jobb

Köcs... munkatársak felettesek mindenhol vannak sajnos :(

2020. okt. 3. 08:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Akit példaként felhoztam, fiatalabb volt tőlem, bár nem tudom, tudta-e (ő nem tanult tovább), én hamarabb kerültem oda, mint ő, én nő vagyok, ő fiú. És csak egy pár hetes-hónapos szezonmunka volt, mégis kontrollált, lefitymálta a munkámat (ez - az nem jó), miközben akármikor együtt ovltunk, soha nem csinált semmit. Azon gonolkoztam, ez a dirigálás, vagánykodás tök tudatos nála, tudja, hogy igy tudja mozgatni a szálakat, irányitgatni az embereket - akik fölötte vannak a hierarchiában, azokat is - , soha senki nem fog beszólni neki. és tényleg, nem szóltak rá. Amikor én egyszer (!) leálltam beszélgetni 30 másodpercet valakivel, rögtön rám szóltak. Ő is rám szólt emiatt, pedig műszak alatt kb 15-ször dumálgatott másokkal. Nekem egyszer sem lehetett..
2020. okt. 3. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne csináld amit mondd, állj ki magadert, igy csicska vagy.
2020. okt. 3. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokat sokat dolgoztam anno gyárban, azt hittem, az irodai munka jobb. Aztán mióta irodában dolgozok, rá kellett jönnnöm, hogy ugyanez a helyzet.

Egyszerűen mindenhol vannak, s*eggnyalók, irányításmániákusok, kényszeresek, okoskodók.

2020. okt. 3. 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!