Elvállalnátok ezt az állást?
Figyelt kérdés
Minden rendben ment az interjún, de azt viszont felvázolták, hogy kérik szépen, ha tudok betegen is álljak helyt, ne menjek minden apró dologgal betegszabira. Mivel ők is bejárnak betegen, ezt elvárnák tőlem is. Hétfőig kaptam gondolkodási időt.2020. okt. 2. 15:32
21/24 anonim válasza:
Ja vegszokent az 1es valaszolonak igen infarktussal ki lehet rugni a munkaltatonak meg egy szep kis munkaugyi pert a nyakaba lehet varrni hozzateszem ugyved se kell hozza. Mar maga a teny h ki lett rugva megallja a helyet elso fokon. Szep kis karterites illeti meg a dolgozot. Az egy masik dolog h a dolgozok tobbsege vagy full hulye a jogi dolgokhoz, vagy szimplan magat szopatja. Ezek meg ezert mernek a ceguk elen kakaskodni mert kajak hulyenek nezik a dolgozoikat...azok meg dalolva onkent copatjak magukat a munka hősének kikiáltva. Oriasi elismeres es en csak tapsolni tudok hozza🙂na ez az amit mar velem nem lehet megcsinalni.S aki eszénél van azzal sem.
22/24 anonim válasza:
8: dolgoztam külföldön. Be sem kellett járnom, mert az itthoniakkal ellentétben engedték a teljes home office-ot és mellé biztosítottak szállást is az interjú idejére és minden olyan alkalomra, amikor mégis ki kell mennem valamiért. Mindig is póló-farmerben dolgoztam. Jó mis Németország :)
23/24 anonim válasza:
Ez így erős.
Gondold át.
Az egy dolog,hogy esetleg megúszod betegség nélkül.(Én több őszt,telet megúsztam,nem lehetetlen)
De...ők bemennek betegen.
Kis nátha,kis köhögés...
Honnan tudod,hogy nem korona?
Rettegni akarsz februárig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!