Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elvállalnátok ezt az állást?

Elvállalnátok ezt az állást?

Figyelt kérdés
Minden rendben ment az interjún, de azt viszont felvázolták, hogy kérik szépen, ha tudok betegen is álljak helyt, ne menjek minden apró dologgal betegszabira. Mivel ők is bejárnak betegen, ezt elvárnák tőlem is. Hétfőig kaptam gondolkodási időt.
2020. okt. 2. 15:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
74%
El. Kicsit betegen mindenki dolgozik, infarktussal meg akkor se tudnál ha tényleg akarsz. Akkor legfeljebb kirúgnak, de addig is volt munkahelyed.
2020. okt. 2. 15:37
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

Utálom az ilyen helyeket ahol akkor is legyél a munka hőse ha belepusztulsz. Ráadásul soha nem fogom megérteni, miért éri meg ha egy dolgozó megfertőzi a társaság nagyrészét és mindenki kidől, mintha egy ember otthon maradna pár napig...

2020. okt. 2. 15:43
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Biztos rossz tapasztalatuk van. Lehet aki előtted volt ott, minden kis semmiséggel táppénzre ment. Vannak sajnos ilyenek.
2020. okt. 2. 15:43
 4/24 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, hogyha minden ok, pénz, légkör, azt a néhány beteg napot kibírom max
2020. okt. 2. 15:44
 5/24 anonim ***** válasza:
87%

Tuti, hogy az előtted levő(k) örökké táppénzen voltak.

Ismerek én is olyat, aki ha fingani nem tud, már nem megy dolgozni.

A másik meg, ha télen hideg van, nyáron meleg van, vagy csak nincs kedve dolgozni, már irány az orvos.

Legalább nyílt lapokkal játszanak, van próbaidőd, ezalatt eldöntheted, hogy megfelel e.

2020. okt. 2. 15:53
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
Úgy látszik, Magyarországon egyes poros retek cégek még mindig különleges kiváltságnak, mitöbb, lazsálásnak tartják a dolgozóbarát, humánus dolgokat. Semmi pénzért nem mennék ilyen helyre, ez ugyanannak a hányadék mentalitásnak a része, ami miatt például nem fizetik ki és nem engedik lecsúsztatni a túlórát, nem adják ki a szabijaidat, ráerőltetnek a csapatépítőkre, meg monitorozzák az összes tevékenységet a gépeden és ingben kell lenned akkor is, ha sosem találkozol ügyféllel. Ugyanaz a paranoid poros retek, amiben nem óhajtok részt venni soha többé.
2020. okt. 2. 15:53
 7/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi eddig is, még jöhetnek válaszok, de igen az is igaz, hogy azért mert én gyakran megfázok még kell dolgoznom. Ez nálam alap
2020. okt. 2. 15:55
 8/24 anonim ***** válasza:
73%

Kár fikáznod ezért az országot, mert ha valaha dolgoztál volna külföldön, akkor tudnád, hogy sokkal szigorúbbak a szabályzók betegállományra és külső megjelenésre, mint otthon.

Ráadásul ezt a mentalitást a kapitalizmus hozta magával, a multik és nyugati tulajdonlású cégek mintája alapján, tehát nem magyar sajátosság.

2020. okt. 2. 15:59
 9/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem vállalnám el, emberi jogokat sért!
2020. okt. 2. 16:06
 10/24 anonim ***** válasza:
27%

5-ös aki "fingani nem tud", de belül puffad, az nagyon komoly probléma.

Ha csak szimplán nem puffad és egyáltalán nem is enged ki levegőt, úgy nem szóltam.

2020. okt. 2. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!