Az állandó éjszakás műszakot meg lehet szokni?
Nagyon konnyu megszokni. Nalam termeszetesen a szabadido is igy lett beutemezve. Eveken at bagoly voltam. Ejszaka talalkoztam ismerosokkel is, 2-kor ebredtem.
Sajnos meg tovabb tolja el az idot, hogy nem lehet munka utan azonnal agyba esni. Par ora levezetes kell alvas elott, mert az ember munka utan nem tud azonnal leereszteni.
Raktáros munka lenne targoncával. Minden éjjel hulla vagyok, ezért vezető ülésesbe nem is mernék ilyenkor bele ülni, csak gyalogossal pakolni. Minden éjjel hulla vagyok, utána pedig nappal is a rossz alvás miatt. Viszont az állandó délelőttös sokkal kevesebbet keres. Biatorbágyon, Aldi raktárban lenne a munka, és ott, vagy máshol Budapesten, környékén bérelnék ki szobát.
Bele se gondoltam mondjuk ezekbe a dolgokba komolyabban. 23 éves vagyok, de mintha 70 éves fekvő beteg lennék egésznap életkedv nélkül éjszakás után.
Én szerettem éjszakázni, ket évig csináltam. De mindig is bagoly típus voltam, ma is.
Az éjszakai munkának az volt a legnagyobb hátránya, hogy a szociális életem lenullázódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!