Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kényszeríthet erre a főnök?

Kényszeríthet erre a főnök?

Figyelt kérdés

Új főnök van, és azt találta ki, hogy Mikuláskor húzzunk mikulássapkát vagy ilyen krampusz fejdíszt, és így fogadjuk a látogatókat. Egy múzeumról van szó, idegenvezetők vagyunk ott. Nem tudom hogy képzeli, hogy ez beleillik a dresskódba, az is meg van szabva, hogy meddig érhet a szoknyánk, és akkor ilyen hülyeséget talál ki, hogy mikulássapka. Hát nem vagyunk mi bohócok.. Jó, hogy halloweenra nem akar kifesteni minket. Azt mondta kötelező, aki nem húzza föl, az fegyelmit kap, mondván megtagadta a főnök utasítását. Ilyet tényleg megtehet? Vagy megtagadhatom ezt a bohóckodást?

L/25

2020. szept. 27. 10:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy rakás helyen ez a mikulássapis dresszkód megy itthon is évek óta, plázák, üzletek, Auchan stb. Biztos vagyok benne, hogy múzeumok közül sem a tietek lesz aznap az egyetlen, ahol mikulássapiznak. Ez azért messze nem bohócruha, egy napot ki lehet bírni. Szerintem meg kell becsülni azt a helyet, ahol ez a legnagyobb probléma. Másrészt senki nem tudja a jelen helyzetben, hogy decemberre ebből lesz-e bármi is, működni fognak-e a múzeumok.
2020. szept. 27. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!