Felvesznek vajon bolti eladónak, ha nem vagyok túl szép lány?
Figyelt kérdés
Csak valamivel átlag alatti?2020. szept. 23. 17:02
1/10 anonim válasza:
Pff...kit erdekel hogy nezel ki?
Ha jol dolgozol,barhova felvesznek.
3/10 anonim válasza:
1.-nek.
Nem! És ne is vegyék! Az eladó, legyen FÉRFI, vagy fullos csaj bizonyos üzletekben!
4/10 anonim válasza:
Kérdező, ronda prostik is vannak a világon, és nekik is fizetnek szép számmal...
Akkor téged mi a retekért ne vennének fel egy normális munkahelyre?
5/10 anonim válasza:
Jártál már boltban? Nem szépségverseny.
6/10 anonim válasza:
A legtöbb boltban idős néniket is lehett a kasszánál látni. Nyilván vannak boltok ami kivétel, de legtöbb helyen nem nézik.
7/10 anonim válasza:
Senki nem érdekel a szépséged.
Ha jol dolgozol es kedves vagy, akkor orulni fognak.
8/10 anonim válasza:
mondjuk egy titkárnői állásnál már más lenne a helyzet :)
9/10 anonim válasza:
Pont azon elmélkedtem, hogy vajon ruhaboltba merjek-e jelentkezni a 72 kilómmal a 164 centimhez... Nem rémlik, hogy láttam volna már túlsúlyos eladót ruhaboltban 🤔
Másfélében igen, csúnyát is
10/10 anonim válasza:
Ott sajnos fontos a külső, hiába mondják azt hogy nem. Ruházatira gondolok. Kóposba jó az öregasszony is. Próbáld meg. Ha sikerül szuper, ha nem keresel mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!