Szólnátok a kollégátoknak, ha meg tudnátok, hogy ki akarják rúgni?
Figyelt kérdés
A főnökömtől hallottam, hogy el akarja küldeni az egyik kollégámat, mert volt egy szarkavarás, amiben ő is benne volt és azóta nagyon haragszik rá. Én régen jóban voltam vele, de amióta volt ez a balhé, kicsit eltávolodtunk. Viszont múltkor mondta nekem, hogy beadta a jelentkezését egy másik helyre, ahova be is hívták interjúra, de nem tudja, hogy elfogadja-e, mert lehet mégis maradna. Szívem szerint mondanám neki, hogy fogadja el, mert a főnök úgyis el akarja küldeni, akkor nehogy lemaradjon a lehetőségről, ha azt lemondja. De nem tudom ez mennyire az én dolgom, ez igazából rá tartozik meg a főnökre. Nem is tudom miért nekem mondta el, most én ezzel mit kezdjek? Ti mit csinálnátok, szólnátok neki? Vagy inkább maradjak ki ebből, nem az én dolgom?2020. szept. 21. 09:43
11/12 anonim válasza:
Igen, valahogy úgy kéne, ahogy 1-es javasolta. Nem direktben mondani, hogy tudod, hanem, hogy "úgy érzed", vagy "szerinted", meg itt "ki tudja mi lesz", vagy "a helyedben én biztos mennék".
12/12 anonim válasza:
Ebben az esetben én virágnyelven mondanám, hogy ha a szíve a másik állás felé húzza, akkor fogadja el azt, valszeg jobban jár vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!