Hol tudok barkácsot találni?

Köszönöm, első.
Második, ez jó tipp de annyira speciális dolgot keresek, hogy aki konkrétan csak ilyet csinál, olyan nincsen :D.

nem igazán értem, ha valami egészen konkrét dolog kell, akkor mért a legnagyobb, mindent összefoglaló keresőszót keresed?
ha az álomkutyád egy husky-németjuhász keverék hathónapos kislány szürke színben, akkor "kutyát" keresel, és majd lesz ami lesz?

Nagyon restellem hogy ezen szakadok már percek óta, de a tény, hogy valami nagyon speciális dolgot szeretnél, és nem is osztod meg velünk (oké, valószínűleg csak épp elfoglalt vagy, ezért nem írod le) egyből ez a kérdés ugrott be:
"Házilag fából esztergált műpéniszemből szálka ment a fenekembe, mit tegyek? Kis települsen lakom itt nincsenek szeksz boltok, és postán is ciki lene..."
Képernyőmentést sajnos nem találtam, a kérdést meg már törölték, de legalább a pontos kérdést megtaláltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!