Az gáz ha 28 éves férfiként kisebb tárgyakat barkácsolok szabadidőbe?
Figyelt kérdés
Most pl ami meg ihhletett, az egy erdei kis faházikó farönkökből makett.2017. aug. 14. 19:18
1/8 anonim válasza:
Ez nem gàz. Az viszont igen, hogy nem tudod egyedul eldonteni hogy gàz e.
3/8 anonim válasza:
ma 19:20 Az egyesnel a pont :D :D Kerdezo ennyi...
4/8 anonim válasza:
1# Nyilván eltudja csak büszke rá :D
5/8 anonim válasza:
Nem gáz. Én is szeretek barkácsolni, főleg fából, és 29 éves férfi vagyok. De nem is értem. Miért lenne gáz? A barkácsolás eddig egy tipikus férfi tevékenység volt. Vagy már nem az?
6/8 anonim válasza:
Nem az. Klasszisokkal hasznosabb tevékenység, mint (pl.) napi viszonylatban egy kocsmai állópult mellett hangosan okoskodni.
7/8 anonim válasza:
Nem is értem ezt a kérdést. Olvasd el, hogy más huszonévesek mit csinálnak (isznak, szívnak, drogoznak), és ők ezt sem érzik gáznak. Szóval barkácsolj még vagy 70 évig nyugodtan.
8/8 anonim válasza:
ma 19:34 Nem olvastad a gaz nevu ujsagot? :O a barkacsolas mar reg gaznak szamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!