Jogosan van kiakadva a kollégám?
Figyelt kérdés
A főnök szabira ment, és engem bízott meg, hogy fölvehetem a raktárkulcsot. Ugyanis azt csak a főnöknek szabad fölvennie, illetve ha ő valakit kijelöl, akkor annak. Most elment szabira, és engem jelölt ki, hogy helyette fölvehetem. A helyettese ezen teljesen kiakadt, hogy mi az hogy nem őt bízta meg. Most én erre mit mondjak??2020. szept. 17. 07:12
1/9 anonim válasza:
"Most én erre mit mondjak??"
HA visszajön a fönök, kérdezd meg töle!
NEKED nem kell semmi mást mondani, ez a fönök döntése, neki kell - HA kell - ezt megmagyarázni.
2/9 A kérdező kommentje:
Legszívesebben megmondanám neki, hogy lehet hogy rájött, hogy milyen kétszínű, szarkeverő kígyó vagy, és nem bízik benned.
2020. szept. 17. 07:54
3/9 anonim válasza:
ILYET semmi esetre se monjd, mert ebböl csak NEKED lesz bajod.
Egyszerüen közlöd vele, hoyg a fönök így döntött, ha nem ért egyet vele, akkor töle kérdezze meg, miért!
4/9 anonim válasza:
"Nem tudom, nekem sem indokolta meg. Ha visszajön, megkérdezheted"
5/9 anonim válasza:
"Ha problémád van a dologgal, tőle kérdezd meg, ne engemet cseszegess! Ha még egy szót szólsz, vagy a fülembe jut, hogy másnak panaszkodsz, üzenetet küldök neki, hogy ki vagy akadva a dolgon."
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezek jók, meg is fogom ezt mondani neki!
2020. szept. 17. 09:06
7/9 anonim válasza:
Majd megírhatnád, melyiket mondtad meg, és mi lett.
8/9 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki, hogy ha problémád van a döntésével, akkor vele beszéld meg, de ha akarod fölhívom én neked, mert azt mondta bármi problémám van, kereshetem. Erre nem mondott semmit, de láttam a nézésén hogy nem tetszett neki, biztos a hátam mögött meg méginkább elmondott mindennek, az az ő szokása. Véletlenül se a szemedbe mondja...
2020. szept. 17. 15:15
9/9 anonim válasza:
Hát, szerintem megalapozott a kiakadása; de egyébként szóval ne aggódj a kollégád miatt, majd megnyugszik. Nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!