Dolgoztatok már olyan helyen, ahol néha, a hajtósabb napokon azt várták, hogy megállás nélkül nyomjátok, még kajaszünetetek sem lehetett?
Figyelt kérdés
Velem egy helyen esett meg, ahova közvetítő küldött, de ott jeleztem is, hogy nem akarok többet oda menni, találjanak más helyet. Szerintem lehet akármilyen munka, és akármilyen forgalmas nap, félóra szünethez joga van az embernek. Ti evvel hogy vagytok?2020. szept. 16. 20:01
11/22 anonim válasza:
Egészségügyben dolgozom, négy hónapja ez megy. Egy köszit sem kapok érte. Még ki is csesznek velem. Hosszú történet.
12/22 anonim válasza:
Ugyanez egészségügy... Ráadásul én diplomás vagyok, gyűlölöm az egészet.
13/22 anonim válasza:
Kérdező :D Akinek nincs esze a tanuláshoz, az megy a fizikai munkára, szalag mellé. Bocs, de az azért mégsem ugyan az, mint hogy valaki kb 20 évig tanult, nem is akármennyit és olyan dolgokat talál ki, fejleszt, csinál, amivel mindenki élete jobb, könnyebb lesz vagy mondjuk életben marad. Tehárt hasznosabb. Szakmunka? Olcsó magyarázat 2020-ban, mikor a legtöbb már elavult és nem kell csodálni, hogy nincs lehetőség. Diplomával tudok kenyeret sütni és cipőtalpat ragasztani és falazni, de te a 10 osztályoddal nem fogsz műteni, tanítani, bíráskodni, fejelszteni stb. Szóval ki van kire jobban ráutalva? Az pedig, hogy neked fáj az igazság, az nem azt jelenti, hogy provokatív a válaszom. A tanulatlan rétegnek joga van hülyének nézni a diplomásokat (irigység?, frusztráció?, butaság?), a diplomás viszont köteles elnézni ezt és csodaszépen beszélni velük.
14/22 A kérdező kommentje:
13: Próbáld elképzelni, hogy holnaptól egyes segédmunkások mind úgy döntenek, hogy nem csinálják tovább. Mondjuk nem állnak be élelmiszert szortírozni vagy csomagolni, vagy házat és utat építeni-javítani. Mondjuk, hogy a szobafestők és asztalosok sem dolgoznak tovább. Hidd el, megéreznéd!
2020. okt. 4. 09:25
15/22 anonim válasza:
Vezető helyettes vagyok, és elvárják tőlünk, hogy erőn felül teljesítünk, olyan területen, ahol ha nem vagy kipihent életeket tehetsz tönkre. A fő-fő vezetőség telibe fossa ezt az emberi jogunkat. Ez van, novemberben úgyis felmondok.
16/22 A kérdező kommentje:
15: Megkérdezhetem, milyen munkakör? Ez úgyis anonim oldal.
2020. okt. 17. 09:58
17/22 anonim válasza:
Nem szabad hagyni, hogy robotokká váljunk! Ahol komoly problémát okoz egy vécé vagy egy kajaszünet, onnan sürgősen el kell menni!
18/22 anonim válasza:
A minap hallottam egy sztorit. Egy nő 2x24 órát nyomott le és olyan fáradt volt hogy autóbalesetet szenvedett. Természetesen a vezetőség le sem szarta az egészet! Na, ilyen embereknek csicskáztok! Ők meg szarba sem vesznek! A saját érdekeid nézd, egészséges határokon belül, másokon nem átgázolva! A hajcsároktól pedig búcsúzz el! Fulladjanak meg a saját szarukban! Ámen!
19/22 A kérdező kommentje:
18: És az milyen munka volt?
De komolyan, mégha katasztrófahelyzet vagy összeomlás szélén álló egészségügyi rendszer áll is fent, az ember akkor is igényli a pihenést. Feltételezem, hogy a 2001.szeptember 11.-e után dolgozó tűzoltóktól sem vártak el többnapos stabil ébrenlétet, meg nyilván ők is megálltak enni és inni.
2020. nov. 9. 18:21
20/22 anonim válasza:
A lényeg annyi, hogy vannak ilyen munkák, elég egy létszámcsökkenés és ugorhatsz be a kollégád helyére +24-be! És akkor össze is jön! Ez lesz a vége! 😧
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!