Van olyan rajtam kívül, aki megállás nélkül nézi a Jóbarátokat?
Figyelt kérdés
Jó nyilván nem 0-24, de Már szerintem évek óta folyamatban adják a tvben és mindig azon van, akár háttérzajnak, akár kajához nézni, plusz pendrive-on is azon alszok el :D
Egyszerűen nem tudom megunni ... :(
2020. máj. 21. 11:56
1/10 anonim válasza:
Én is imádom, pont ugyanígy vagyok vele, mint te, csak Agymenőkkel felváltva :D most epp Agymenőkre alszom el, mert HBO go-n nincs Jóbarátok :D párom hülyének néz, minek nézem ezredjère is. Mert, ha ki akarok kapcsolni, akkor jó olyat nézni, amit már láttam, plusz nekem ugyanolyan vicces századjára is.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen én is így vagyok, szerencsére a párom is szereti, de neki a legtöbb rész újdonság :D
2020. máj. 21. 13:42
3/10 anonim válasza:
Mi is az Agymenőkkel vagyunk így :D
4/10 A kérdező kommentje:
Na, lehet hogy elkezdem, sok jót hallok róla
2020. máj. 21. 16:05
5/10 anonim válasza:
Szintén Agymenők és Jóbarátok :)
6/10 anonim válasza:
Én most is azt nézem, és minden este arra alszom el :)
7/10 anonim válasza:
Én így vagyok a 2 broke girls-el..már 8x végignéztem de még mindig nevetek rajta :)
8/10 anonim válasza:
2szer megnéztem, (hétvégén sokszor az ismétlést is), harmadszorra már nem akartam, de végül nem úgy alakult....:)
9/10 anonim válasza:
Csak ugy véletlenszerűen, de sok éve nézem megnyugtató hátérzajként a Jóbarátokat, meg az agymenőket is. Biztos van amit már tizszer láttam, de lehet hogy olyan rész is van, amít még egyszersem. Más hasonló soorozatot viszont egyáltalán nem nézek, mert nem érdekel a történetük, és nem szimpatikusak a szereplők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!