Valaki lop tőlem a munkahelyen. Valami ötlet?
Bent élek és a staff szobában van egy hűtő, amit értelemszerűen használok. Tavaly több, mint 10 ezer értékben ittak és loptak meg tőlem italokat. Azóta nem rakok oda olyan drágákat, és azóta nem is történt semmi.
De ma észrevettem, hogy a 12 üveges vízből amit 3 napja vettem csak 4 darab maradt, pedig csak hármat ittam meg belőle. CSAK VÍZ!!!! Hogy lehet valaki olyan tahó rohadék, hogy vizet lop??
Hiába mondanám meg a főnöknek, ahogy tavaly is, nem tud tenni semmit. Sajnos nincs kamera.
Ne rakjak oda semmit? Nincs jogom ahhoz, hogy hideg innivalót igyak?
Gondolom ha megkérdeznéd őket jót röhögnének vagy egy szót sem szólnának.
Nagyon bosszantó de egyébként én is belekevernek egy kis ecetet vagy hashajtót. Nagyon pofátlan az ilyen...
Hashajtót!
Az ecetnek nagyon szúrós szaga van, nem fognak beleinni, megérzik.
A hashajtó viccesebb :D És talán látni is fogod, hogy ki potyázik belőle.
Egy icipicit bánom, hogy nem velem történik ez, széttrollkodnám őket :D
A legegyszerűbb és legolcsóbb (itt még teát sem kell főzni, amit előzőleg írtam) megoldás szerintem az, ha kiállsz eléjük, és pókerarccal közlöd:
"Feltűnt, hogy nagyon fogynak a cuccaim a hűtőből, valaki rájár. Ezért elrejtettem egy kamerát, és pontosan tudom, hogy mi újság. De rendes leszek, nem mondok neveket, de most szólnék mindenkinek, hogy ez hatalmas pofátlanság, és nem fogom tolerálni. Következő alkalommal már komolyabb ügy is lehet belőle. Valamint megkérnék bizonyos jómadarakat, hogy térítsék meg az okozott kárt. Akár személyesen is munka után, és akkor el lesz felejtve a dolog. Ha nem, akkor lépéseket fogok tenni."
Nagyon fontos a pókerarc, és hogy ne derüljön ki, hogy egy vagy több embert gyanúsítasz.
Poénból az egyértelműbb "búvóhelyekre" (ahová kamerát lehet dugni) tehetsz egy cetlit, hogy "nem itt van, de nyugi, lát a kamera, küldi a cuccot a felhőbe, tudom hogy mire készülsz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!