Milyen a társasházi lépcső takarítás munka?
Helló.
Végre kaptam állásajánlatot és társasházi lépcsőt kellene takarítani hétfőtől péntekig. Takarításban nem volt tapasztalatom de ez ezek szerint nem gond, ha felhívtak engem önéletrajz alapján. Gondolom majd ott megmondják mit hogyan kell stb. Van itt olyan aki volt hasonló munkakörben? Jelenleg bármit elvállalok, mert sajnos, alig hív valaki. 22L
Na, a gyár se sokkal jobb. Ott meg a sok suttyó, meg a műszakok. De fizikailag kb ugyan az, csak a gyárban legalább megfizetnek.
A lépcsőházban ha szerencséd van, nem áll beléd valami rosszindulatú, köcsög lakó és akkor nyugalmad lesz. Nem köt a munkaidő, ha kész vagy hazamész. De itt gondolom a minimálisnál is kevesebb a fizetés.
Én lépcsőházakat takarítok, 3-4 emeleteseket, most kb 6 órában. Seperni, felmosni kell, korlátot törölni, bejárati ajtókat, ablakokat csak évente kétszer, plusz járdát seperni odakint. Szerintem nem vészes, nyilván nem egy álommunka, de a mostani időszakban szerintem fontos, és jó, ha elfogadod. Előfordulhat, hogy egy-két lakó "beszól", de velük nem kell foglalkozni, mert nem ők a főnökeid, nem ők adják ki a feladatot. Nem egy nagy cucc igazából, nekem előny, hogy egyedül dolgozhatom, mert szociális szorongásom van. Ráadásul a munkaidő is kötetlen, úgy osztom be a napom, ahogy nekem jó.
Nem kell félni tőle, én még egyik helyemen sem találkoztam durva dolgokkal, pedig több is van. És tényleg vannak előnyei ennek a munkának, ideiglenesen pont megfelelő (ráadásul ha neadjisten újra bejön a durvább járványos időszak, és szünetelnek a munkahelyek, téged biztosan nem fognak kirúgni. Nekem is volt munkám az egész pandémia alatt.)
Mit vállaltál el? ( eltelt majdnem 3 év )
Mert itt nálunk, le százalékoltak csinálják. Leírták miket kell. ( parkolót is kellett nekem. Sőt volt hogy vissza küldtek. Mert valaki mikor már végeztem egy lépcsőházzal, addig Őkegyelme, míg a következőt takarítottam, üdítőt dugott a sövénybe. lefotózta, és azt mondta hanyag vagyok. a főnököknek ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!