Milyen információkat jegyeztek meg a netről, ha egy céghez mentek interjúra?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 21:38
1/7 anonim válasza:
Vezető neve, mivel foglalkozik, eredményei, kapcsolati hálója, létszám, üzemkezdet éve, bevételei.
3/7 anonim válasza:
Sok ember van, aki évek óta dolgozik egy cégnél és teljesen alapvető dolgokat nem tud a saját munkahelyéről, ez alapján nyilván az interjúra sem kell tudni túl sok mindent. Értelemszerűen tudd a címet, ahová interjúzni mész, esetleg a HR-es nevét, ha megadták, illetve a pozíciót, amire pályázol! Ezeken kívül nem sokat számít, hogy mi mindent tudsz a cégről, az a lényeg, hogy szimpatikusnak találnak-e, azt pedig csak egy bizonyos szintig tudod befolyásolni, mert szubjektív, hogy ki kit tart annak.
4/7 anonim válasza:
Elmondtam minden alkalommal h nem érdekelnek azok az infók amik a vezetésnek relevánsak csak. Nekem arról beszéljen hogyan végezzem el a munkám hatékonyan, illetve az én munkám a nagy egészben milyen szerepet tölt be, hanyadik fogaskerék vagyok.
5/7 anonim válasza:
Csak röviden: mivel foglalkozik, alapítás éve, mennyire elterjedt globálisan/hány telephelye van az országban.
Ha nagyon akarod akkor megemlítheted a díjakat, elismeréseket amiket kaptak, hány dolgozójuk van (mennyivel kezdtek mennyi van jelenleg - ezt úgy tálald, hogy hogy a cég folyamatosan fejlődik és növekszik).
A mivel foglalkozik résznél ha nemzetközi cégről van szó akkor pár nagyobb partnert is megemlíthetsz.
6/7 anonim válasza:
Semmit. Önmagadat kell adni és eladni egy interjún. Semmit sem kell tudni se a cégről, se az emberekről. Ez tévhit.
7/7 anonim válasza:
Ha karriert akarsz a cégnél elérni: Mindent! Eleve ezzel a hozzáállással tudsz majd csak előrejutni. Ha felületes vagy, akkor nem jutsz előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!