Van itt olyan aki légi utaskísérő volt egy jelentősebb cégnél?
Gondolok itt olyanokra, hogy:
Lufthansa
British
Turkish Airlines
Emirates
Qatar
TAP Portugal
Air Europa
Iberia
Air Canada
United
Etihad
Qantas
s a többi?
Business Classon vagy First Classon is voltatok?
Válaszokat előre is kösz
Mindig is ez volt az alomszakmam, de olyan elerhetetlennek tunt..
Ti hogyan kezdtetek bele, sok idobe telt, mire eltudtatok helyezkedni, milyen kepzesek szuksegesek hozza?
(a kerdes azoknak szol, akik ezen a teruleten dolgoznak, es valaszoltak)
Kedves kerdezo bocs hogy a te kerdesed alatt illetlenkedek, de ha mar itt vannak a szakmas emberek, miert ne.
utolsó! ez jó kérdés! nem baj, nem zavar, én azon a véleményen vagyok hogy a gyakori kérdések egy fórum.
akármennyire zavarja is a vezetőket.
20: Igen, simán :)
21 és mindenki más, akit érdekel:
Nekem 1 évembe telt, hogy el tudjak helyezkedni. Nem nagyon akartam még elköltözni Bp-ről, így maradt a Wizzair. 3x mentem hozzájuk felvételizni, mindig kiestem. Jött a LOT, oda elsőre felvettek. Sokszor a felvételi sokkal nehezebb, mint maga a képzés, mivel felvételin nagy a stressz és a megfelelni akarás.
Alapvető "képzés" kell, az az érettségi, enélkül nem vesznek fel sehová és aktív angol nyelvtudás szükséges (nem kell nyelvvizsga, csak beszélni tudjál).
Fontos, hogy kedves, udvarias, mosolygós, határozott legyél. Jól tudj csapatban dolgozni, jó legyen a kommunikációd. A képzésen mindent megtanítanak. Elsősegélyből megtanítanak mindent a szülés levezetésétől az újraélesztésig mindent. Megtanulsz nagy tömegeket határozottan irányítani és megtanulsz tűzet is oltani.
Így van 24-es! Szerződés hosszabbítás előtt szeretik a nagyképű embereket kirúgni vagy valamilyen vizsgán megbuktatni (és ennek a következménye a kirúgás).
Akivel még nem repültél, az is pontosan tudja, hogy milyen ember vagy és így is fog hozzád állni, főleg egy oktató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!