Van itt olyan aki légi utaskísérő volt egy jelentősebb cégnél?
Gondolok itt olyanokra, hogy:
Lufthansa
British
Turkish Airlines
Emirates
Qatar
TAP Portugal
Air Europa
Iberia
Air Canada
United
Etihad
Qantas
s a többi?
Business Classon vagy First Classon is voltatok?
Válaszokat előre is kösz
"Alternativ helyesírás a gyakorin, ami miatt az alsók tanítnéni sírfa fakadna : "5 dikkel , 5dik , 4,dik "..."
Alternatív, alsós, tanítónéni(k), sírva, fakadna:
Kettőspont után nem teszünk space-t. Ha általánosságban beszélsz, akkor: "az alsós tanítónéniK sírva fakadNÁNAK", vagy pedig: "EGY alsós tanítónéni sírva fakadna".
Ha már ennyire kötekednél 13-as.
"Fizetés?"
Függ a légitársaságtól, hogy mióta dolgozol ott, milyen beosztásban dolgozol.
"Légkör?"
Légitársaságtól és kollégáktól függ. Ilyen szinten én szerencsés vagyok, mert nagyon jó "közösségben" vagyok, de mivel minden út más az utasok miatt, ezért nagyon széles skálán mozog, hogy egy utat mennyire élvezek.
"Karrierlehetőségek?"
Függ attól, hogy hova tervezel, haladsz-e feljebb, mennyi nyelvet beszélsz és milyen szinten, van-e más végzettséged, stb.
"Szükség tudás?"
Ez nem tudom minek kérdezed, amikor mindegyik cég kiírja a weboldalára.
"Mennyire éri meg?"
Ez teljesen attól függ, hogy mit szeretnél az életben. Nincs rá egyetemes válasz. Személy szerint én még max két évig fogom csinálni, mert nekem ez sose volt végleges opció. Tagadhatatlanul sokat fejlődtem.
/3-mas válaszoló voltam./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!