Ez normális, hogy fertőzőnek néztek?
Üzletember vagyok! Házhoz kellett mennem egy céghez, mert üzleti megbeszélésem volt az ottani főnökkel (kettesben).
Az épületbe belépve hallottam valami susmust, hogy figyeljenek valamit, nem tudtam mire vélni, gondoltam nem is rólam beszéltek, ezért nem törődtem vele.
Azonban kifele menet már hallottam az ajtóból, hogy fennhangon arról kezdtek el beszélni, hogy én hova nyúltam, miket érintettem meg és hogy hozzák gyorsan a fertőtlenítőszert. Hát mit ne mondjak, rosszul esett!!
Valami rosszat tettem volna vagy ezt így hogy? Mert szerintem nem normális, hogy így fennhangon kibeszélik ezt. Utólag arra is rávilágított ez, hogy mindvégig figyeltek engem, szerintem ez sem egy normális dolog.
Akkor sem lehet ilyen bunkó, tahó módra bánni a jövőbeli üzleti partnerekkel.
Kérdező, ezek után nem szívesen ülnék be oda tárgyalni. Sőt, szerintem a főnöküknek jelezheted is a problémát. Lehet, nem is tudja, hogy ekkora tahók az alkalmazottjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!