Kinek mi a tapasztalata: a munkahelyen a kollégák otthonról hozzák az ebédet, vagy inkább kijártok étterembe?
Nálunk ez utóbbi. Egy kicsit azért meglepődtem rajta, főleg úgy, hogy sok női kollégám is van, mégsem főznek, max. hétvégén. Így mi kijárunk kajálni.
Jó, nem annak a felfogásnak a híve vagyok, hogy "csak az asszony dóga főzni", azért kíváncsiságból megérdeklődtem. Többségüknek hétköznap nincs rá ideje, de páran azt is mondták, hogy ők aztán egyáltalán nem.
Nálatok hogy van ez?
Utolsó előtti, ez igaz!
Utolsó válasza pedig elég lekezelő. Nem hinném, hogy alapvetően kevés esze van annak, aki keveset keres. Egyszerűen a 140k-s fizetés arra sem érdemes, hogy spórolgass vele. Mert nem tudsz érdemlegesen félretenni belőle annyit, hogy mondjuk összespórolj egy lakásra vagy kocsira, vagy megtakarítást halmozz belőle. És nem azon a nyamvadt kaján múlik, amit heti 2x megeszel. De én is ezt látom, hogy a több pénzt jobban fogja az ember, mert ott van mit fogni :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!