Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek mi a tapasztalata: a...

Kinek mi a tapasztalata: a munkahelyen a kollégák otthonról hozzák az ebédet, vagy inkább kijártok étterembe?

Figyelt kérdés

Nálunk ez utóbbi. Egy kicsit azért meglepődtem rajta, főleg úgy, hogy sok női kollégám is van, mégsem főznek, max. hétvégén. Így mi kijárunk kajálni.

Jó, nem annak a felfogásnak a híve vagyok, hogy "csak az asszony dóga főzni", azért kíváncsiságból megérdeklődtem. Többségüknek hétköznap nincs rá ideje, de páran azt is mondták, hogy ők aztán egyáltalán nem.

Nálatok hogy van ez?

2020. szept. 4. 07:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Dehogy is, nem kellene fordítva lennie, akik többet keresnek, azoknak van annyi eszük, hogy nem szórják el, akiknek meg csak a "kisfizetés" jut, azoknak eszébe sem jut ilyesmi, mint pl hogy lehetne spórolni is.
2020. szept. 6. 11:47
 22/22 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti, ez igaz!

Utolsó válasza pedig elég lekezelő. Nem hinném, hogy alapvetően kevés esze van annak, aki keveset keres. Egyszerűen a 140k-s fizetés arra sem érdemes, hogy spórolgass vele. Mert nem tudsz érdemlegesen félretenni belőle annyit, hogy mondjuk összespórolj egy lakásra vagy kocsira, vagy megtakarítást halmozz belőle. És nem azon a nyamvadt kaján múlik, amit heti 2x megeszel. De én is ezt látom, hogy a több pénzt jobban fogja az ember, mert ott van mit fogni :D.

2020. szept. 7. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!