Kinek mi a tapasztalata: a munkahelyen a kollégák otthonról hozzák az ebédet, vagy inkább kijártok étterembe?
Nálunk ez utóbbi. Egy kicsit azért meglepődtem rajta, főleg úgy, hogy sok női kollégám is van, mégsem főznek, max. hétvégén. Így mi kijárunk kajálni.
Jó, nem annak a felfogásnak a híve vagyok, hogy "csak az asszony dóga főzni", azért kíváncsiságból megérdeklődtem. Többségüknek hétköznap nincs rá ideje, de páran azt is mondták, hogy ők aztán egyáltalán nem.
Nálatok hogy van ez?
Nálunk mindenki otthonról hoz, 1-2 ritka esetben rendel valaki.
Az előző helyen én mindig kijártam kajálni, mert olcsó volt a menü és közel volt az étterem, meg hát általában este 8-9-kor estem haza és rohadtul nem volt kedvem olyankor főzni.
Viszont a mostani helyen nincs a környéken nekem megfelelő ebédelő hely, illetve vegán lettem, ami eléggé leszűkíti a lehetőségeimet, így nincs más opció csak az, hogy viszek magammal.
Ez munkahely s fizetéstől függ szerintem...aztán persze, annak az ételnek minőségétől-mennyiségétől, megéri e.
Az irodisták szinte minden cégnél kijárnak.
Ahol dolgoznak az emberek igazán, ott sokkal ritkábban.
Utolsó,
Ha menüzni megy, az sokszor olcsóbb ám, mint főzéshez bevásárolni minden alapanyagot. Errefelé 7-800 Ft egy főételes menü.
Persze ha van egy család mondjuk, akkor megéri főzni nagy adagokat. De egyedül, vagy 2 emberre nem mindig.
"Errefelé 7-800 Ft egy főételes menü."
Akkor az nem Budapest. Itt 1300 alatt nem nagyon van menü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!