Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek mi a tapasztalata: a...

Kinek mi a tapasztalata: a munkahelyen a kollégák otthonról hozzák az ebédet, vagy inkább kijártok étterembe?

Figyelt kérdés

Nálunk ez utóbbi. Egy kicsit azért meglepődtem rajta, főleg úgy, hogy sok női kollégám is van, mégsem főznek, max. hétvégén. Így mi kijárunk kajálni.

Jó, nem annak a felfogásnak a híve vagyok, hogy "csak az asszony dóga főzni", azért kíváncsiságból megérdeklődtem. Többségüknek hétköznap nincs rá ideje, de páran azt is mondták, hogy ők aztán egyáltalán nem.

Nálatok hogy van ez?

2020. szept. 4. 07:20
1 2 3
 11/22 Sunshinedoll ***** válasza:
88%

Nálunk mindenki otthonról hoz, 1-2 ritka esetben rendel valaki.

Az előző helyen én mindig kijártam kajálni, mert olcsó volt a menü és közel volt az étterem, meg hát általában este 8-9-kor estem haza és rohadtul nem volt kedvem olyankor főzni.

Viszont a mostani helyen nincs a környéken nekem megfelelő ebédelő hely, illetve vegán lettem, ami eléggé leszűkíti a lehetőségeimet, így nincs más opció csak az, hogy viszek magammal.

2020. szept. 4. 09:24
 12/22 anonim ***** válasza:
33%

Ez munkahely s fizetéstől függ szerintem...aztán persze, annak az ételnek minőségétől-mennyiségétől, megéri e.

Az irodisták szinte minden cégnél kijárnak.

Ahol dolgoznak az emberek igazán, ott sokkal ritkábban.

2020. szept. 4. 09:32
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Vegyesen szoktuk mi is. Én leggyakrabban azt csinálom, mint anno a suliban. Meleg kaját otthon eszem délután, munkahelyen meg szendvics, gyümölcs, péksüti, saláta, ilyesmit viszek, vagy veszek napközben. De ha marad főtt kaja és van idő csomagolni, akkor azt elviszem. De rendszerint elalszom reggelente, este pedig nem ezzel foglalkozom :D.
2020. szept. 4. 10:12
 14/22 anonim ***** válasza:
61%
#12: Nyilván az irodista nem dolgozik igazán...
2020. szept. 4. 10:15
 15/22 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy gazdagság van, ha napi szinten tud valaki kaját rendelgetni. Nem is értem akkor ezt a hisztit, hogy a magyar gazdaság nem dübörög.
2020. szept. 4. 10:16
 16/22 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó,

Ha menüzni megy, az sokszor olcsóbb ám, mint főzéshez bevásárolni minden alapanyagot. Errefelé 7-800 Ft egy főételes menü.

Persze ha van egy család mondjuk, akkor megéri főzni nagy adagokat. De egyedül, vagy 2 emberre nem mindig.

2020. szept. 4. 10:21
 17/22 anonim ***** válasza:

"Errefelé 7-800 Ft egy főételes menü."

Akkor az nem Budapest. Itt 1300 alatt nem nagyon van menü.

2020. szept. 4. 10:36
 18/22 anonim ***** válasza:
17, belváros külföldiekkel teli közepén is 1100ért eszem.
2020. szept. 4. 10:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Kérlek küldj privátban 1 vagy 2 étkezdét, ahol ennyiért eszel a belvárosban, mert nekem is nagy szükségem lenne olcsóbb kajáldákra, kifőzdékre.
2020. szept. 4. 10:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Nalunk a 140k-s fizusok 90%a rendeli, a 3-400k-s fizusok meg otthonrol hozzak:D forditva kellene..
2020. szept. 6. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!