Melyek azok a foglalkozások,munkakörök,ahol kizáró ok a halláscsökkenés,vagy csak hallókészülékkel szabad dolgozni?
énekesdi
Tanár viszont simán! Sőt a telefonos munkakör sem kizáró ok, ez baromság. Mindent meg lehet oldani. NEM ezen múlik!
Ez így elég erős általánosítás. Mit értesz az alatt, hogy zavarja?
Milyen készüléke van, milyen telefonja, hogy van beállítva? Mennyire technikai analfabéta?
Pont az elmúlt pár évben kezdtek el VÉGRE terjedni azok a készülékek amelyek bluetoothal kapcsolódnak a mobilhoz. Nekem még csak olyan van ami iphone-al működik, de azzal piszol jó. Mint egy vezetéknélküli fülhallgató, imádom! Walkmanként használom a telefont, a fülemben csörög, amikor csörög. A ma kaphatóak között egyre több már amit androiddal laptoppal is össze lehet már kötni. Úgy értem közvetlenül, mindenféle köztes bizbasz nélkül! A TV-hez is van egy adapterem azt is fülhallgatóként tudom nézni.
Na igen... a vonalas telefont letojják a készülékgyárakban... nem értem miért nem oldják meg azt, hogy egyik oldalon vaszi az adást, másik fülben pedig hallja, azonnal megszűnne a sípolás. De nem, egyszerűen nem. Pedig a technológia adott, létezik ilyen készülék, de nem adják el mindegyikhez. CSak. Pénz, pénz, pénz... kínlódjon csak szerencsétlenje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!