Jogi pályán kizáró ok, ha tetoválásom van?
Figyelt kérdés
Olyan helyekre szeretnék, ahol úgy is el lenne takarva (borda, lapocka, lábfej). Esetleg az állásinterjún, ha rákérdeznek, akkor tagadjam le, hogy nincs? Vagy mondjam el?2015. márc. 8. 14:34
1/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni: ügyésznek készülök.
2015. márc. 8. 14:35
2/10 anonim válasza:
ha nem latszik, senkinek semmi koze hozza.
3/10 anonim válasza:
Ha el van takarva, akkor tök mindegy. Gondolom úgyse mászkálsz rövidnadrágban, trikóan :D ott úgyis ing kell, meg hosszú nadrág.
4/10 A kérdező kommentje:
Zokni nélkül, melltartóban, mi? :"D De nem, igen tudom. Csak kérdezem, hogy meg kell-e említeni, vagy kamuzzak-e róla? Nem gond, ha esetleg kiderül, hogy van? (Esetleg nyáron, fürdőruhában látják a többiek)
2015. márc. 8. 14:44
5/10 anonim válasza:
A munkahelyeden ne látszódjon, azon kívül tök mindegy.
6/10 anonim válasza:
Ilyet nem fognak toled kerdezni, es meg sem kell emliteni.
7/10 anonim válasza:
A jogi pálya tele van hazugsággal. Úgyhogy nem gond, ha hazudsz. :)
Szakmai, és élet elleni ártalom!!!
8/10 anonim válasza:
Nem fogják kérdezni, és ha kérdezik is, arra nem kötelezhetnek, hogy vetkőzz pucérra az interjúztató úr előtt.
9/10 anonim válasza:
Igen, ha a homlokodon van. Hiaba fesulod ra a hajad! akkor is...
10/10 anonim válasza:
Azt hülyeségnek tartom, ha valaki magára tetováltat valamit. Azt pedig, még csak nem is értem, hogy mi értelme van, hogy úgy tetováltat magára valamit, hogy nem is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!