Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen főnök az ilyen?

Milyen főnök az ilyen?

Figyelt kérdés

Az új főnök azt csinálja, hogy jön egy megrendelés, behozza nekünk, és azt mondja, döntsétek el ki csinálja meg. Persze mindenki akarja, mert jó meló, és akkor ilyenkor mi van? Az erősebb kutya b_szik alapon rávetjük magunkat és aki kapja marja??

Ez eddig nem így működött nálunk, mindig a főnök osztotta ki a feladatot, hogy ki mit csinál, pont hogy az ilyen helyzeteket elkerüljük. Én nem akarok lesüllyedni arra a szintre, hogy "verekednem" kelljen egy munkáért, de azt se szeretném, ha emiatt az "erősebb kutyák" elnyomnának és mindig a sz_r feladat maradna nekem. Szeretném ezt a munkát, mit csináljak, hogy én kapjam meg?

2020. aug. 30. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Beszélj a fönökkel!
2020. aug. 30. 11:07
 2/2 anonim ***** válasza:
85%
Sorsoljátok ki .
2020. aug. 30. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!