Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Letörölnétek volt főnököt...

Letörölnétek volt főnököt social media portálokról?

Figyelt kérdés
Van egy korábbi főnököm, már 5 éve eljöttem a cégtől, nem váltunk el jól, ez tény, de elsődlegesen nem úgy érzem, hogy miattam... De a nő a mai napig nézeget 1-3 havonta LinkedInem és néha teljesen lehetetlen időpontokban, pl hétvégén éjjel. Én már teljesen más szektorra dolgozom, teljesen mások a szakmai motivációim, de tőle nem tudok szabadulni. Őszintén megszabadulnék tőle de kicsi piacra dolgozom és félek hogy még találkozhat vele. Ti mit csinálnátok?

2020. aug. 28. 23:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
7: Csak idegesít, hogy nézeget, úgy érzem még mindig kontrollt akat gyakorolni rajtam. Azért sem gondolom, hogy bármilyen jószándékkal nézeget mert sose likeol semmit amit megosztok. Más károk nyilván nincs a dologból jelenleg.
2020. szept. 1. 15:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Eddig vitt elöre téged a vele valo onine kapcsolat egy fikarcnyit is? Az egész eddigieket globalisan ertekelve. Elörebb vagy most, mint ahol nelküle lennél most?

Ha nem a vàlasz, törölném. Azèrt csak, hogy engem csekkolgasson unalmàban, felesleges kapcsolati tag.

2020. szept. 1. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy van terved vele? Ugy ertve hogy van lehetöséged vmire amihez jol jönnének a kezei vagy ràhatàsa vagy bàrmi? Latsz benne kiaknàzhato potenciàlt?
2020. szept. 1. 17:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a félelem irányítsa a döntéseidet. Ha eddig szemét volt, ezután is az lesz. Töröld le a p-ba. Meg fogsz könnyebbülni.
2020. szept. 1. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:
62%
ezt megint ki kellett emelni? szerintem ez kóros. elhatalmasodott rajtad egy rögeszme. a semmit fújod föl. paranoia vagy ilyesmi lehet. fordulj dokihoz.
2020. dec. 3. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!