Hogy derítsem ki hogy a munka társam mit csinált a telomon?
Figyelt kérdés
2 voltunk csak ma egy irodában és mikor wcre mentem nem vittem a telom az asztalon hagytam. Gyorsan pisiltem kb 2 perc volt mikor vissza mentem olyan volt mintha a papírokkal együtt a telom is tenné vissza az asztalra nem csak a papírokat..2020. aug. 26. 18:14
1/7 anonim 

válasza:

Kukkol a mocsok.Rakj rá kódot ha otthagyod.
2/7 anonim 

válasza:

Te is tudod h csak ugy tudod kiderinteni ha megkerdezed? Mi a turonak kereezed itt meg?
3/7 anonim 

válasza:

Rögtön amikor felnyitottad meg tudtad volna nézni mi volt utoljára megynitva az előzményekben. Legközelebb vigyázz jobban rá vagy ahogy az előző is írta rakj rá valami kodot.
4/7 anonim 

válasza:

Olyan volt mintha??? Szóval nem is biztos. Egyáltalán bele tud nézni? Nincs se kód, se jelszó, se ujjlenyomat? Meg miért érdekelné bármi?
6/7 A kérdező kommentje:
Ha tőle megkerdezem azt fogja mondani hogy a telomhoz nem nyúlt csak a papírokat tette vissza. De én úgy láttam hogy azzal együtt..
2020. aug. 26. 18:28
7/7 anonim 

válasza:

Soha nem hagynék elöl okostelefont. Főleg nem úgy, hogy még ujjlenyomat felismerő/zárkód sincs beállítva. Vagy az üzeneteidet nézte meg, vagy a telóra mentett anyagaidat nyúlta le.
Legközelebb legyen annyi eszed, hogy nem hagyod elöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!