Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 22 évesen gáz, elitélendő...

22 évesen gáz, elitélendő dolog, ha valaki még nem dolgozott/dolgozik?

Figyelt kérdés

Nem járok egyetemre.

Esti tagozatos iskolában vagyok, még 1 év van, viszont egyszerre két szakmát fogok elvégezni.

Az előző szakmám nagyon megutáltatták velem, azon kívül csak egy érettségim van.

Itthon azt mondják, hogy ne aggódjak, majd kialakul minden, de máshol meg általában azt kérdezik, hogy dolgozom e, és ez elég kellemetlen nekem.

Itthon természetesen segítek amiben csak tudok.

Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Van itt korombeli hasonló helyzetben?

A normális válaszokat előre is köszönöm!

2020. aug. 25. 07:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
így hogy szakmád lesz szerintem annyira nem gáz, ha diplomáznál, cikibb lenne, mert ugye akkor mindenféle hasznos képzés ÉS tapasztalat nélkül kezdesz majd az életedbe... meg gondolom valami gyakorlatféléd csak akad
2020. aug. 25. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Lehet már izzik a billentyűzet olyan regényt írtak, csak küldés gombig még nem jutottak el :D
2020. aug. 25. 10:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 évesen dolgoztam először.

Nyári munkát direkt nem vállaltam, mert a szülők eléggé behatárolták a költési korlátokat.

Apám mindig mondta, hogy léhűtő vagyok, nem tudok dolgozni, anyámnak mondta figyelje meg, majd nem viszem semmire. Aztán meg tátott szájjal nézte, amikor átvettem a bizonyítványomat és az első dolgom volt egy jó fényképet készíteni magamról, önéletrajzot csinálni, és munkát keresni. Tíz éve vagyok a szakmámban, mindenhol megáltam a helyem, s most állok az előléptetés előtt.

Az, hogy mikor és hol, továbbá mennyit dolgoztál az a te dolgot. Ha szégyelled, akkor kamuzz. Nem kell másoknak megfelelned.

2020. aug. 25. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#9 én már 15 évesen 4 diplomával kezembe IT HR-es és mérnök orvos cégtulajdonos voltam 38484 milliárdot kerestem 1 hét alatt. Kitartónak kell lenni, ennyi. :D

Egyébként nem, nincs ebbe semmi. Lesz még idöd.

2020. aug. 25. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
49%
Egyszerre két szakmád lesz? Milyen iskolában lehet egyszerre két szakmát elvégezni? Vagy azzal együtt lesz kettő, amelyiket megutáltatták veled? Vajon melyik szakma volt az, és most minek készülsz? Nyugodtan mondd azoknak, akik kérdezik, miért nem dolgozol, hogy még tanulsz. Egy év múlva végzek. Ennyi.
2020. aug. 27. 10:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 27 évesen kezdtem el dolgozni. Előtte tanultam, diákmelót vállaltam, gyakornoki melót. Csak kicsit eltolódott a tanulás. Lett egy diplomám és egy szakmám.
2020. aug. 27. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!