Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kollégámnak keresztbe tettem,...

Kollégámnak keresztbe tettem, normális ahogy lereagálta?

Figyelt kérdés

Kollégám közel 50 éves, elvált. Hajtja a nőket. Annyit tudtam, hogy van neki egy fiatal 23 éves nője, de a nő menyasszony és a vőlegénye mellett félremegy. Kollégámmal megbeszéltük, hogy még pár emberrel elmegyünk inni valamerre, de utólag szólt hogy nem jön mert megy a csajhoz és addig hitegetett. Bosszuból, írtam a vőlegénynek. Utána letiltott a vőlegény, írt rám a menyasszony, kérdőre vont. Majd a munkatársam hívott fel, elmondott mindenféle agyalágyultnak, meg hogy ezentúl szeme elé se kerüljek, beszélni nem fog velem, tönkre teszem 3 ember életét.

Iszogatás után velem is lefeküdt volna, és rosszul esett a dolog.

Eleve pozitív oldala is volt ennek a történetnek, mert a vőlegény ha minden igaz rájött hogy kit nem kell elvenni, a munkatársam meg agyilag nem komplett hogyha ilyen nőkkel kezd..előbb utóbb úgy is kiderült volna nem?

2020. aug. 21. 08:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

#10: Mi oka volt rá? Talán ez: "Iszogatás után velem is lefeküdt volna, és rosszul esett a dolog."

Persze, megmentette a srácot, de nem azért csinálta mert jót akart neki, hanem puszta sértődöttség, mert más kapta a farkat aznap...

Ettől függetlenül semmi köze senkinek ismeretlenek magánéletéhez, még ha elvileg a 4-ből egy személy számára pozitív valamilyen formában is a dolog kimenetele

2020. aug. 21. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:
92%
1# Ja jó, ott elsiklottam. De összeségében szerintem akkor is happy end lett, én örülök neki hogy megakadályozott egy halálra ítélt házasságot. Habár nem a vőlegényért tette, hanem magáért. De amúgy meg benne volt a kommentembe, hogy a kérdező is egy lotyó. :D De en akkor is jót mosolyogtam a sztorin.
2020. aug. 21. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szánalom😂nem te lettél megb.szva aztán más se legyen😂
2020. aug. 21. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!