Milyen a tipikus HR-es lány?
Figyelt kérdés
Sokszor mondják nekem, hogy el tudnának képzelni hr-eskent... De amikor megkérdezem miért azt mondjak, hogy nem tudják csak annyira illik hozzám.2020. aug. 18. 12:14
11/18 anonim válasza:
Szerintetek akkor miért terjedt el az a szóhasználat már a mindennapi életben, hogy "HR p...csa"? Ezt már mindenki így mondja, bevett és alkalmazott kifejezés:DDDDD
12/18 anonim válasza:
Mondjuk, hogy akit felvettek valami noname gazdasági főiskolára 280 ponttal, de még ott is hülyének bizonyult (pénzügyhöz, számvitelhez), na azok mentek át HR szakra, azért azt nagy kínkeservesen elvégezték.
13/18 anonim válasza:
Kérdező, én csak annyit tudok mondani, hogy ne vedd dicséretnek, ha HR-es lányhoz hasonlítanak.
14/18 anonim válasza:
Valószínűleg nem az értelem sugárzik az arcodról ha ezt mondták neked. Szerintem már elég részletesen megválaszolták előttem a kérdést,ezeket én is csak megerősíteni tudom.
16/18 anonim válasza:
Kedves, barátságos, közvetlen, pozitív, lelkes, energikus, talpraesett, jó kommunikáló, empatikus, tud az emberekkel bánni, figyelmes, elegáns, határozott, beszédes.
Olyan, mint pl. Soy Luna vagy a TVD-ből Caroline. Pörgős, mindent szervez, aktív.
17/18 anonim válasza:
16 Na ez pont, hogy nem illik rájuk.
18/18 anonim válasza:
17 Pedig én így képzelem el és szerencsére eddig (3 alkalom) csak az előbbiekkel találkoztam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!