Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kolléganővel köszönőviszonyban...

Kolléganővel köszönőviszonyban sem vagyunk már. Mit tegyek? Ő 19 én 24

Figyelt kérdés

Nem rég jött a munkahelyre, én próbáltam nyitott lenni, kérdezgetni általános témákról, megdicsértem a körmét stb. Szóval jófejkedtem, de egyszer visszahallottam, hogy én feszült vagyok rá meg nem köszönök.

Azóta nem is köszönök (Mert hogyha már ez megy a hátam mögött akkor miért ne, nincs kapcsolat a munkahelyen közöttünk csak látjuk egymást néha) már neki és ez miatt feszült is leszek, amint meglátom. Gondolom a hátam mögött meg kavart. Mindegy. Hogy tudnék ebből a feszültségből kijönni? Ez a legrosszabb, ha meglátom felhergelem magam egyből.

Eddig jó volt, most meg úgy érzem magam mint az oviba, megy a sutyorgás a hátam mögött..

2020. aug. 16. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

köszönj neki, ha mások is ott vannak, akkor főleg és jó hangosan. ne érdekeljen mit mondott, ne menj le az ő szintjére.

esetleg még rákérdezhetsz nála, hogy visszahallottad, hogy nem köszönsz neki, miért hazudik ilyet, mikor nem is igaz?

sajnos vannak ilyen emberek, akikkel nem tudsz mit kezdeni, ok nélkül is akár ilyen h.lyeségeket beszélnek.

2020. aug. 16. 07:27
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem vagytok napi kapcsolatban, teljesen feleslegesen pörgeted ezen magad. Nem mindegy neked, hogy egy idegen mit gondol? A kötelező udvariassági köszönést meg dacból nem érdemes kihagyni, mert ez a többieknek fel fog tűnni, és akkor tényleg te leszel a bunkó.
2020. aug. 16. 07:31
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Egyikőtök sem tudja felnőtt módjára kezelni a helyzetet. 2 opció van, vagy letojod vagy megbeszéled vele. Felhúzni magad, idegeskedni miatta felesleges oxigén pazarlás. Ő meg szintén nincs tisztában fogalmakkal, mi az hogy feszült vagy rá? Ez mégis mit jelent?
2020. aug. 16. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

19 éves kis tini pita...mit vársz tőlük?

Felfelé nyalni akarnak, hogy ne kelljen dolgozni s ezért még "térdelnek" is ahol kell, riválist meg kiutálják...tisztelet pár kivételnek.

Max rákérdezel, hogy mi a baja veled. Ha nem felel, akkor mondhatod, le vagy te sz@rva, hüle pita...-persze ez én vagyok.

Ha megbeszélitek, akkor normálisan rendezve s vagy illemtanosan köszöntök reggelente egymásnak vagy maradtok a jelen állapotban.

2020. aug. 16. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Szard le

Volt egy nyomorék csaj aki naponta 60x rámköszönt legszivesebben pofánvertem volna

2020. aug. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!