Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy ne nezzenek hulyenek?

Hogy ne nezzenek hulyenek?

Figyelt kérdés

Engem az emberek siman atvernek, hulyenek neznek stb. Aki kicsit is hajlamos atverni a masikat az engem siman atver. Par pelda: c... gyerek az utcan: csoves vagyok, stb, vegyel mar nekem valami kajat. Es en el is hittem neki es vettem is. Csak most esik le hetekkel utana, hogy valoszinuleg kamuzott, mert mindig ilyen storykkal huzzak le az embert az ilyen fergek.

Akkor volt a melohelyen egy uj lany aki teljesen hulyenek nezett. Ramirt este, hogy csinaljam mar meg ezt es ezt, masnap meg kiderult, hogy o mar mindenkinek azt hazudta, h megcsinalta. Magyarul en dolgoztam ra, o meg learatta a babert. Persze kiderult es ossze vissza magyarazott meg bocsanatot kert, de utana is folytatta a dolgait.

Ennyi a felvezeto.

Na es az van, hogy most is van egy kollega a munkahelyen akivel 1 kozos munkank van. Konkretan egy kozos arukeszletet kell toltenunk es felelni erte. 1 honapja van itt es en elotte mindig minden nap egyedul megcsinaltam ezt a bizonyos reszt. Ugy, hogy tobb, mint amire idom lenne, igy mindig tuloraztam, ha kellett. De mivel nem volt ra sose idom, igy neha neha lejartak a dolgok, mert nem volt idom ra. Na most az uj kollega 1x sem csinalta meg rendesen. 1 honap alatt 2x lattam, h toltotte, de csak elenyeszo mennyisegben. Mondjuk ugy, h en naponta ennek a 12xeset szoktam atlagba.

Na most eddig mindig mentegettem magamban, hogy de kapott mas munkat, meg stb. De most penteken is egyaltalan nem csinalta, pedig nem kapott semmi mas melot. Van egy kozos fuzet is amibe a szavidoket irjuk: 1 dolgot se irt meg bele. Semmit se rendezett meg at a polcon es a raktarba se rakott semmit arrebb. Magyarul en dolgozok ra. Mit tegyek? Megallja a sejtesem a helyet es tenyleg kihasznal? Mert velem az a baj, h mindig mentegetem az ilyeneket, h biztos csak en vadaskodom es mas dolga van amit en nem latok, v stb. (Mert tenyleg volt, h mast munkat adtak neki). De kozbe meg ott van az, h akkor se tori magat ha nincs munkaja.

2020. aug. 15. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szólj neki, hogy átlátsz a szitán és nem vagy hajlandó helyette dolgozni. Legyél határozott és ne engedj. Ha pedig nem érdekli, gondolom van főnököd, akinek szólhatsz. Ne legyél ilyen naiv, mert tényleg mindenki ki fog használni.
2020. aug. 15. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Kérd rajta számon, hogy miért nem képes megcsinálni a munkáját és miért neked kell helyette is dolgozni? Valószínűleg kitalál valamilyen kifogást, amit valósnak is találhatsz, de inkább mond meg neki, hogy legyen oly kedves és csinálja meg azt a munkát, amit rábíztak és ne te legyél mindig az az ember, aki dolgozik legalább is, hogy helyette.

Egyébként nem biztos, hogy át akar verni, lehet, hogy csak bűn lusta és a munkára ugye nem fájik a foga.

Remélem azért sikerül valahogy megoldanod.

2020. aug. 15. 17:10
 3/5 A kérdező kommentje:

A bun lusta az igaz. Multkor is kiverte nalam a biztositekot. Egyutt pakoltunk valamit es o gyorsabban vegzett, mert neki csak levennie kellett a dolgokat, nekem meg mindent kulon a helyere tenni. Aztan meg mastol is kaptam cuccokat, nyilvan pici meg maradt hatra. Hat aztan lass csodat: hiaba jart le mindkettonk munkaideje o vigan elsetalt mellettem es atoltozve hazament mikor en meg ott pakoltam. Nem segitett volna, á.

Igazabol a fonokkel van a baj. Egyszer mar probaltam szolni, de nagyon az o partjat fogja. Mintha direkt szivatni akarna. Igy aztan a fonok kilove, sot. Szerintem meg en lennek lebaszva, ha valahogy eljutna a fonok fulebe, hogy szolni mertem a kolleganak...

2020. aug. 15. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szólj a főnököd főnökének. Én hasonló szituációban, mikor tudtam, hogy a főnököm főnöke is ludas, tehát se a főnökömnek, se az ő felettesének hiába panaszkodtam volna, mert szarnak bele mindenbe, akkor a HR-hez mentem. Utána rend lett.
2020. aug. 15. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó lelkű vagy...ennyi
2020. aug. 15. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!