Maximum 30 evesek, mennyi ido volt a leghosszabb idoszak, amit egy munkahelyen toltottetek?
1 évig voltam az előző munkahelyemen. Én mondtam fel. Egyébként ez volt a legelső munkahelyem, jelenleg nem munkát keresek. Most fő szempont nálam, hogy olyat találjak, ahol eltudnám magam képzelni több évig..
egyébként én is tapasztalom a környezetemben, hogy átlagban nem nagyon maradnak meg a fiatalabbak 1 munkahelyen huzamosabb ideig.
21/L
En szivesen maradnek meg egy helyen, mert nem szeretek allast keresni, beszokni egy uj helyre, de sajnos a legtobb munkahelyen az ido mulasaval csak rosszabbodik a hely, nem javul.
En “szeretek” dolgozni, nem ezzel van a baj, ha csinalni kell a dolgodat, csak elobb-utobb mindenhol bevezetnek olyan hulye korlatozasokat, valtoztatasokat, amik tonkreteszik.
31 vagyok ugyan, de 8 éve vagyok ugyanott.
A 30 alatti kollégák 9-8-7-4-4-3 éve vannak itt. Persze voltak, akik pár hónap, max 1, év után elmentek, de nem jellemző nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!