Ha nem sikerül az állásinterjú, meg szoktátok kérdezni, hogy mi volt az oka?
Sajnos elég sok interjún vagyok túl az elmúlt időszakban.
Pont tegnap is voltam, ahonnan mára ígértek visszajelzést.. A hölgy, aki telefonált, körülbelül fél perc alatt elmondta az ilyenkor szokásos sablon szöveget, hogy.. "Sajnálattal értesítjük, hogy ezennel a választásunk nem önre esett.
Köszönjük a részvételt és további sok sikert kívánunk az álláskeresésben." Mire megkérdeztem volna, hogy mi volt a hiba, addigra letette.
Vagy ilyenkor ez felesleges?
Nagyon el vagyok keseredve, szerettem volna itt dolgozni és nagyon örültem, hogy végre behívtak (Március óta rengeteg helyre jelentkeztem), bár a legtöbb helyről kaptam emailt, de sajnos mindegyik negatív.
Természetesen nem adom fel és megyek tovább, de olyan rossz érzés, hogy készültem, pozitív voltam és nem sikerült.

Legközelebb ha ilyen van (ne legyen) meg fogom kérdezni.
Egy ismerős azt mondta, nem is lehet érdemben felkészülni, mert úgy is sok esetben a szimpátia fog
számítani.
Pedig úgy érzem felkészültem, nem nyökögtem, határozott voltam, szerintem lehetett latnu
látni rajtam, hogy igenis szeretnék dolgozni.
Tény, hogy egész végig gombóc volt a gyomromban, mert hárman interjúztattak, de reméltem, hogy nem veszik észre.
Ciki lenne ilyenkor visszahívni ezzel őket?
Nem szeretnék hülyét csinálni magamból.

Kereskedelmi munka főleg, de volt köztük adminisztrációs is.
Köszönöm szépen, nagyon kedves tőled! 😊

Köszönöm szépen 😊.
Nekem is volt egy olyan érzésem, hogy már előre megvolt kit vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!