Képzetlen munkaerő irányításásához miket javasolnátok?
Nagyon elkeserítő a helyzet. Én egy amolyan „kisfőnök” leszek a csapatban, csoportvezető. Szarból nem lehet várat építeni, de most ki kell hoznom ezekből az emberekből a maximumot.
Szóval fizikai munkáról van szó, egyszerű betanulásos. De már az első teszten kibuktak páran, pedig csak egy 30 perces előadásból kellett visszaadni 10 kérdésre a választ. Szóval tényleg a tipikus 8 általánost is csak a tanárok sajnálatából teljesítő emberekről van szó.
Egyetemen volt egy vezetési ismeretek óránk, ahol tanultunk a beosztottakkal való kommunikációról... őhmm... de ahogy ők beszélnek... magyarul, mert a szavakat kiértem, mondatokat fogalmaznak meg, de összefüggéstelen és értelmetlen amit beszélnek. Ez nagyon durva. És nem betegek, egyszerűen csak orkok :( Hogyan tudom így megértetni velük, amit mondok, amit szeretnék?
Szóval bármilyen tananyag, youtube gyakorlat, cikk, írás, vagy akár saját tapasztalat, javaslat jöhet. Szeretném elérni, hogy jó munkát végezzünk.
Nagy kihívás ez.
Minden munka betanulásos csak egyik több részből áll, másik kevesebből...
Itt az a kérdés, hogy te tudod egyáltalán, mit kell csinálni s hogyan-mivel-milyen eszközökkel vagy csak elpofázni tudod messziről jött emberként, hogy legyen jó..., ha nem tudod, akkor te se vagy több véleményednél róluk...elbuksz.
Ennyire lenézően hozzájuk állva rühellni fognak első pillantásra, mint én soraid olvasván...
Sz@rból lehet várat építeni, ha az az utasítás...talán mutasd meg nekik...ennyire egyszerű.
Megint én.
Ne keseredj el. Észreveszik és nem kimelnek. Figyelj a tartasodra.
Kihúzott hát, és mindig tudj válaszolni a szekalasra.
Nezz a szemükbe.
Sajnos ezeknél az ilyen típusú embereknél nem.sokra mész az egyetemen tanultakkal.
Sőt neked nehezebb dolgod lesz, mintha közülük kerültek volna ki.
Nem tudom milyen munka, de csináld úgy, hogy minden fazisra, egy embert tanitasz.
Ha megy akkor lehet váltogatni, fokozatosan.
Tényleg tekintsd kihívásnak.
Legyél jókedvű, ne sztesszelj.
Majd látod mivel lehet őket inspirálni.
Milyen munkáról van szó?
Tudom írtam, de ne halk kis nyuszifül legyél mert megesznek, kicsinalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!