Ez a kapcsolat menthetetlen?
Figyelt kérdés
Májusban új kolléga jött.
Nagyon szerény, érdeklődő srác.
Egyik nap feszült voltam, hibázott és felemeltem vele a hangomat.
Azóta már hozzám se szól (csak munkaügyben) látványosan kerül.
Oké, hülye hárpia voltam, de már fura, hogy emiatt hozzám se szól...
2020. aug. 8. 22:06
11/14 anonim válasza:
Akkor mutass olyan munkahelyet, ahol nagy stressz mellett dolgoznak, mégse ordibál soha senki se. 😁
12/14 anonim válasza:
Sajnos Magyarországon nagyítóval kellene keresni. :( De azért legyünk őszinték, mindenkinek vannak rossz, stresszesebb napjai, de nem vadállatok vagyunk, akik nem tudják kontrollálni a viselkedésüket.
13/14 anonim válasza:
Attól még nem lesz vadállat senki, mert néha elszakad nála a cérna. Nekem többször is leordították a fejemet, nemcsak egy-két munkatársam, mégis jóban vagyok velük, eszem ágában sincs megsértődni, mint valami durci óvodás. Velem is sajnos előfordult, hogy kiabáltam, meg csapkodtam, mégis elnézték. Ilyenekért nem veszekszünk, vann bennünk annyi empátia, hogy tudjuk, a másiknak is lehet rossz napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!