Mennyit ér meg neked egy munkahely?

Pénzben már nem mennék 200 alá.
Körülmények terén jó lenne, ha lenne kávé, adnának gépet és nem lenne tiszta retek az iroda (vagy engedélyeznék a home officeot és akkor egy szavam sincs).
Bánásmód: tiszteljék a határaimat. Kizárt, hogy egy óránál tovább bennmaradjak BÁRMI rajtam kívüleső dolog miatt a munkaidőmön túl. Az is kizárt, hogy szabadságon vagy hétvégén felveszem a telefont bárkinek a munkahelyemről. Ha kötelező a csapatépítő szarság, akkor elvből nem megyek oda semmilyen körülmények között. Mindent összevetve: a munkaidőmben teljesítem a feladatom, azon kívül pedig megszűnök létezni számukra és ezt szeretném, tiszteletben tartanák. Ahogy azt is, hogy nem megy a cigánykodás, ha szabadnapot kérek. Ha szabadnapot kérek, akkor kijelentő módban teszem. Nem kérdezem, hogy mehetek-e, hanem kijelentem, hogy aznap nem leszek. És ha a fejük tetejére állnak, akkor sem leszek, mert indokolt. Csak azt teljesítem, amit a munkaköri leírásom tartalmaz. Ha nekem az a feladatom, hogy a gép előtt számolásokat végezzek, akkor nem fogok felmászni az álmennyezet fölé megnézni, hogy jól vannak-e a vezetékek és nem fogok egész nap kocsival furikázni embereket és eszközöket akkor sem, ha csak nekem van jogosítványom. Minden mással azt hiszem, meg tudunk egyezni.

Osszessegeben nem sokat, mert jo, piackepes szakmam van.
Orulok, hogyha egy munkahelyen jo a kozosseg, meg ha megvagyok fizetve normalisan, de ha ezek kozul valamelyik nem teljesul, akkor kepes vagyok gyorsan valtani. Nem a munka oromeert dolgozok es mindig igyekszek a szamomra legjobb lehetoseg megtalalsara.
Elozo munkahelyemen pl. Jo volt a kozosseg, de a vezetoseggel voltak komolyabb problemak es a fizu sem volt olyan jo. Mostaninal jo a kozosseg es a mostani munkatapasztalatomnak megfelelo realis fizetest kapok. Viszont ha egy ev mulva nem kapnek emelest, akkor hiaba a jo csapat, valtanek gondolkodas nelkul, mert magat a munkahelyeket nem ertekelem nagyra.

A jelenlegi:
pénzben: nekem elég;
szolgáltatások: olyan, mint a defektes kerék: folyamatosan ereszt;
körülmény: rendben;
bánásmód: van tőle rosszabb is.
A lehetséges új? pénzben: sokkal több lenne; szolgáltatások: rajtam múlna a dolog, de úgy érzem, hogy jobb lenne;
körülmény: kérdéses; bánásmód: attól függ, kikkel lennék együtt.

Hogyhogy mennyit ér meg?
A jelenlegi helyem a jelenlegi béremet megéri.
Mindent egybevetve csak olyan bérért váltanék ami már a reális lehetőségek felső határát jelenti. Szóval kevéssé foglalkoztat. Néha egy-egy rossz nap után persze, de kb. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!