Hogyan találjak munkát hatékonyabban?
Sziasztok.
Lassan több mint 7 hónapja nem találok munkák. Ez idő alatt, persze voltam talán 1 vagy 2 hétig egy munkahelyen de ugye közbejött a vírus el kellett mennünk. Folyamatosan nézegetem a professiont, a jooblet és társait de senki nem hív. Pedig olyan munkákat nézek, amikre lenne kis esélyem és amiben van már tapasztalatom. Leginkább gyári melókat nézek, de hát azok se keresnek nagyon. Annyira elvagyok keseredve, hogy magamra se sőt szüleimnek se tudom visszafizetni a tartozásomat ami elég sok lett de türelmesek. Fényképes önéletrajzomat megpróbáltam professzinálisabbnak megalkotni hátha ez majd bevonzza a munkáltatók figyelmét de semmi és a pénz meg nagyon kéne. Az utóbbi időben sok munkát lemondtam, mert nem tetszett vagy féltem, de most már bármit elvállalnék. Olyat is amiben nincs tapasztalatom de csak betanítanak, mint az operátori állások, csomagoló ilyesmik de már bejárónő is lennék csak valamit találjak :D. Ti hogy kerestek munkát akik épp nem dolgoznak? Másokat se hívogatnak vagy csak engem? Tudom vírus is beleszólhat, de mostmár csak kéne valami. 23L. Mit tanácsoltok?
Nem tudsz többet tenni mint hogy keresel, es amig nem találsz fejleszted magad, olyan dolgokkal amik a jövőben még erhetnek valamit. Így az otthon töltött idő sem csak eltelik.
Pl: nyelv, vagy bármi ami a szakmáddal kapcsolatos. Ha nincs, akkor bármi ami érdekel.
Elöző vagyok:)
Kéretlen tanács tudom,de muszáj megtanulnod kommunikálni az emberekkel. Én is utáltam tini koromban, az a típus voltam aki ha nem muszáj meg se szólal,de a jó kis pörgős munka ránevelt. Próbáld meg hátha bejön, megszokod, ne adj isten meg is szereted. Velem is ez lett, most már sokkal barátkozosabb vagyok, sokkal többet dumálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!