Ez a munkatársam lenéz ha így viselkedik velem?
Figyelt kérdés
Munkahelyen amikor alá akartam írni a jelenléti ívet amikor az asztalról el akartam venni a tollat az egyik kollégám ledobta a földre a tollat előlem. Nekem le kellett hajolni érte . Ez megalázó? Bunkó ez az ember?2020. júl. 25. 21:06
1/6 anonim válasza:
Minden kérdésedre az a válaszom hogy: nagyon. Pedig ez nagyon primitív viselkedés.
2/6 anonim válasza:
Vagy csak irigykedik, mert neked valamid van/ valamivel jobb vagy mint ő
3/6 anonim válasza:
Legyen saját tollad legközelebb s ő lesz kit lenéznek;)
4/6 anonim válasza:
En egy masik tollert elsetaltam volna, es rakerdeztem volna, hogy jobban van-e. Tudom, konnyu okosnak lenni. Ez mar iskolasgyereknel sem toleralhato, de ott meg belefer.
5/6 anonim válasza:
A dutyiban a szappanért hajolnak le. A munkahelyen a tollért.
6/6 anonim válasza:
Miért nem vetetted föl? Amúgy ha nem látnám a kérdés kategóriáját, azt hinném, az oviban történt. Tök szánalmas.
Eddigi munkahelyeimen a jelenléti ív a gazdasági irodában volt. Ha valaki a gazdaságisok előtt a tollat a földhöz hajította volna, nem úszta volna meg szárazon...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!