Miért nézik le sokan a futárokat amikor egész jól keresnek?
#9 az ilyen embereket csak "patkánynak" tartom,mint te. elnézést a patkányoktól,nem akartam megbántani őket.
a lenéző gondolkodással az a baj,hogy a tisztelet hiánya miatt a lenézett "szakmák" művelői adott esetben is úgy fognak hozzáállni a munkához, vagy inkább nem csinálja és olyanok fogják azt csinálni,akik rosszabbul végzik azt el és mondjuk sokkal gorombábbak, vagy hiány alakul ki.
Magyarországon megfigyelhető ez a folyamat,hogy az emberek nagy része nem tiszteli egymás munkáját, lenézi, vagy mondjuk nem fizetik meg és elmegy az országból. A színvonal meg romlik az emberek egyre durvábbak lesznek és egyszercsak azt vesszük észre,hogy teljesen balkáni állapotok lesznek,mint az elmaradottabb országokban,mert a normálisabb emberek elköltöznek nyugatabbra, ahol jobban megbecsülik őket anyagilag, emberileg.
már most is lépten nyomon átverik az embert, alig találni normális szakembert sok esetben. a városok, az utak már úgy néznek ki,mintha nem törődne velük senki. szemetesek. olyan,mint az emberek lelke, akik benne laknak.
a nagy magyarkodásban észre kéne venni,hogy így szép lassan lerohad minden.nem európa felé megyünk,hanem balkán és ázsia felé. emberileg mindenképp.
Én elhatároztam, hogy ha felnövök, csakis olyan munkát választok amire mindenki felnéz..
Így hát végül bankrabló lettem, mindenkitől maximális figyelmet kap a magam mögött hagyott szakmai tevékenységem :)
Minden nap este 6-kor több százezren csodálkoznak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!