Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fiatal felnőttek ti nektek...

Fiatal felnőttek ti nektek nem hiányzik a nyári szünet?

Figyelt kérdés
Mármint mikor elkezdtetek dolgozni

2020. júl. 21. 14:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20

De most érted, nekem meg nincs lehetőségem tigrist tartani otthon. Akkor az államtól kéne várnom hogy segítsen benne? Vagy inkább tudomásul veszem, hogy nincs lehetőségem erre.

Gondolom 200 nap körül lenne az "elég". :D

Tök szép dolog a gyerekvállalás, de ne a világtól várjuk már hogy mindenki asszisztáljon hozzá...

2020. aug. 5. 16:17
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten a nyári szünet hiányzik, hanem inkább az az állapot, amikor napi-kétnapi szinten találkozhattam a barátaimmal, akár spontán is, és nem kellett előtte mindig hosszas szervezkedéseket lebonyolítanunk, mert mindannyian olyan elfoglaltak lettünk volna.

Hiányzik az, hogy ismét különösebb felelősség nélkül bandázhassunk, csavaroghassunk, mozizhassunk, iszogathassunk, koncertezgessünk, satöbbi.

26/F

2020. aug. 6. 22:30
 23/23 anonim válasza:
De nagyon hiányzik. Már több éve dolgozom, és most odáig jutottam hogy fizetés nélküli szabadságot kellett kérjek. Komolyan aggódom hogy ezután hogy fogom bírni.
2023. aug. 8. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!