Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valaki meselne az animator...

Valaki meselne az animator munkarol kulfoldon?

Figyelt kérdés
mi alapjan vesznek fel? hogyan tanitanak be, stb? hol kell jelentkezni? egyiptomban szeretnek.
2020. júl. 21. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne itt próbálj erről információt keresni.(Úgy is lesz aki leszól...Plusz nem hiszem,hogy pont itt vannak Egyiptomból animátorok.)Külföldi munkát úgy általánosságban közvetítővel érdemes csinálni,ha olyan munkád van,ami ilyen ritka.(Animátor munkát nem fogsz minden sarkon találni.)Másik eset,ha simán kimész és ott keressel állást.(Persze lehet még más eset is,például egyik ismerősöd beajálana.)Gondolom az animátor munka se más,mint bármilyen más művészeti,így valószínűleg előző munkát fogják kérdezni.(Tapasztalat nélkül külföldre menni nem túl jó.A show businessbe nehéz bejutni az elején.)Az is lehet,hogy azt akarják,hogy ott helybe rajzolj valamit vagy gondolom van saját projected is.(Azt valószínűleg kérnek.)A saját project azért is fontos,mert nem akarnak azzal vesződni,hogy egy teljesen amatőr ott szerencsétlenkedjen.Persze ilyen helyeken,kell a művészetis egyetem.
2020. júl. 21. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy miért pont Egyiptom?
2020. júl. 21. 10:32
 3/4 A kérdező kommentje:
ertem, koszonom! azert egyiptom, mert eddig itt nyaraltam a legtobbszor, itt ereztem a legjobban magam, es szeretnek meg itt idot tolteni penzkereses celjabol is. plusz nagyon erdekel ez a munka, szerintem iszonyuan beleillek
2020. júl. 21. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudj társalogni legalább 2 nyelven. Egyiptomban az angollal és a némettel kb bárkit meg tudsz szólítani a nyaralók közül, a hotel személyzet is legalább angolul jól beszél, de ott is inkább 2 nyelvűekkel találkoztam.

Szükséges némi tánctudás, tudj sportolni vagy legalább ismerd a szabályokat (petanqe, röplabda, kosárlabda, darts.. stb), külön előny, ha értesz a gyerekekhez van ilyen munkatapasztalatod. Énektudás nem feltétel,de előny, ha tudsz tornát/zumbát tartani van róla papírod szintén jó pont. Tudj improvizálni, szervezni, legyél rugalmas és jófej.

A hotelek honlapján kezdeném a nyomozást, hogy mi szervezi az animációst pl Dínó Club, aztán azok után kell nyomozni. Biztosan találsz információt is, onnan meg már csak fel kell venni a kapcsolatot.

2020. júl. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!