Miért cikiznek állandóan a melóhelyen, mióta megvallottam, hogy fideszes vagyok?
"Szánalmas vagy."
Ez gondolom nekem szólt. Hogy én volnék? Szerintem ti vagytok azok! Tönkretettek minden létező módon. A ti rendszeretek... Megakadályozta, hogy a fiam boldog legyen, hogy megtartsa a munkáját, és hagytátok, hogy összeomoljon, és a ti kórházaitok hagyták őt meghalni-ti tehettek róla, hogy darabokra hullott az életem! Csak azért, hogy láthassátok a szentembert minden nap, a csinos kis berendezett irodájában, a parlamentjében. És ezért amíg élek nem fogok megbocsátani.
33
Bocsáss meg, de semmilyen rendszer sem okolható emberek boldogságérzetéért, sem a betegségekért, sem a kórházak pillanatnyi állapotáért.
Különösen nem PONT AZ a jelenlegi kormány, amelyik egy az előzőek által csődbejuttatott országot örökölt.
Nem a jelen kormány -"rendszer", ahogy írod- hibáztatható az elmeintézet bezárásáért, a Schöpf-Merei bezárásáért -amit majdnem sikerült még eladni is-, a személyes csődökbe került emberek egyéni tragédiáiért.
Érthető, hogy próbálsz bűnbakot találni a saját életedben is, de próbálj tárgyilagos lenni.
Talán kérhetnéd szakértő segítségét is a lelki békéd érdekében.
Persze... Tudom. A süket duma. Amivel már a Puttonyom Tele Van! Nem bűnbakot keresek, hanem az igazat mondom. Tudom, hogy nem okolható mindenért egy rendszer. De hogy van képe valakinek, az egyéni felelősségre fogni mindent? Kirúgták, kitették az utcára, mert tudták, hogy milyen és ezzel kirántották alóla a talajt. Legjobb barátok kidobták és én már ehhez kevés voltam.
És miközben leépült tettek rá a kórházak, az orvosok. Helyette ostoba szabályok szerint nem utalták be sehova, amikor igen, már késő volt. És közben a lelkes hívek, a győztesek boldogan reggeliztek és kávéztak, ettek, miközben őt a szemem előtt toltákbe egy kocsiba.
Én keresek bűnbakot? Nem! Ez közel gyilkosság. A gyerekeimet, másokat is, tömegeket, a fél világot hullazsákba raknák, csak megtarthassák a narancssárga pólót és táblát. Még szép, hogy okolom őket, amíg én is fel nem dobom a talpamat!
#36 Lépjünk túl azon hogy hülyeségeket írtál le, sajnálom ami veszteség ért téged.
De ettől még sem okod, sem jogod ilyeneket irkálni, mondani. Egy konkrétumot sem írtál le az esetedről, de abból amit közöltél, pont nem jön le hogy éppen miért ezt a kormányt és annak támogatóit teszed felelőssé. Attól mert mocskolsz engem, a fiamat és milliókat még nem lesz igazad, csak ok nélkül és ráadásul felháborítóan sértegetsz neked teljesen ismeretleneket, akiknek az ég világon semmi köze a téged ért sérelemhez.
Teszek én arra, hogy nektek épp mi a sértő és hogy kormánynak nevezed ezt a förmedvényt ami itt zajlik. Ha nem értetted volna, az egyetlen fiamra dobtam földet egy temetőben. És nem kapom vissza. Ezenkívül milyen konkrétumra lenne szükség? Nem egy elveszett pénztárcát keresek.
Ha pedig tudni akarod, jó fiú volt és szerette a hazáját. Én már akkor is féltettem, amikor még mások előtt nem állt ki magáért, mert tudtam, milyen világban kell élni neki, egy szemét, gonosz világban ahol senki nem fog segíteni neki. De mostanra úgyis mindegy. A karantén segített, hogy magába forduljon és kívül már senki se tehessen semmit, te pedig az egyetlen dolog amit nyögsz erre, bár senki nem kért rá, hogy hülyeség. Teszek rá, mi hülyeség és mi nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!