Miért cikiznek állandóan a melóhelyen, mióta megvallottam, hogy fideszes vagyok?
Kérdező, ez a valóság.
Az ellenzéki hangadók mindenhol megpróbálják megszégyeníteni, meghátrálásra késztetni, kicsinálni azokat, akik nem hajlandóak hangosan velük egyetérteni. Nekik szabad még a munkahelyen is szidni a fideszt, de fordítva ezt nem teheted meg, még azt sem, hogy bevallod, oda szavaztál.
Aztán meg ezek az ellenzékiek értetlenkednek itt a gyakorin is, hogy de hát ők nem is ismernek egy fideszest sem, tuti csak hamisítás a közvéleménykutatási eredmény, meg csalás volt a választás. Holott pontosan azért nem "ismernek" fideszeseket, mert a környezetük nagyon jól tudja, hogy mit tesznek azzal aki ellent mer mondani nekik.
Még nagyon régen kezdődött, amikor az első fidesz kormány alatt egy civil szervezet felvetette, hogy mivel olyan közel van egymáshoz március 15. ünnepe meg az akkori választás napja, tiszteljük meg azzal a választásokat, hogy azt is ünnepnek tekintjük az életünkben és hagyjuk magunkon a kokárdánkat. Ekkor kezdték el az mszp-s politikusok nyilvánosan, tévéműsorban levenni a kokárdájukat és közölték, hogy csakis a fideszesek hordják és az milyen rossz, meg stb. stb. Na, akkor tapasztaltam meg először, hogy az utcán csak amiatt megszóljanak, hogy kokárda van rajtam - mert egyesek szerint ez azt jelentette, hogy fideszes vagyok és az már feljogosította őket arra hogy velem szemétkedjenek.
Ahogy akkor is hazudtak és álhíreket terjesztettek már, mert semmi köze nem volt ehhez a kokárdaviseléses akcióhoz a fidesznek, éppen úgy sírnak azóta is mindenhol, hogy ŐKET bántják a politikai véleményük miatt. A valóság közben meg az, hogy csakis ők tesznek ilyet azokkal akik nem nekik tetszően vélekednek valamiről. Még az sem számít ha amúgy közülük való volt. Ezért támadták Szili Katalint, az mszp politikusát 2010 után, amiért elfogadta a fidesz kormány felkérését a külhoni magyarsággal kapcsolatos feladatok ellátására, ezért támadták Eszenyi Enikőt, aki nyíltan ellenzéki politikusokat támogatott mindig, csak mert nem ment tüntizni a kormány ellen színházigazgatóként, vagy ezért estek neki bármely tagjuknak, nevezték fidesz ügynöknek azonnal, amint az uralkodó véleményformálóktól eltérően mást mondott az ellenzéki oldalon.
Tanács: jelezd a főnöködnek, hogy a kollégáid a politikai nézeteid miatt zaklatnak és hogy tegyen ellene, különben kénytelen leszel tovább vinni az ügyet az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz.
Ezen a linken olvashatsz arról hogy ami téged ér az zaklatás és milyen módon tehetsz ellene, mi a főnököd feladata ez ügyben:
Ez a munkatársaidat minősíti, ne foglalkozz velük. Tényleg jobb erről inkább nem beszélni, de minden csoda három napig tart, majd megunják.
Egyébként fordított eset is van, amikor az ellenzékit cikizik amiatt mert ellenzéki, arról is ugyanaz a véleményem. Lehet mindenkinek egy véleménye, de azért még nem kéne fanatizmusba átesni és tiszteletben lehet tartani ha más nem úgy gondolja. Az emberek sajnos ilyenek, szentül ragaszkodnak a saját megdönthetetlennek vélt igazukhoz és sokan nehezen tudják megemészteni, ha más nem ugyanazon a véleményen van.
Nézd kérdező te és a többi itt nyafogó fideszes nem képes megvédeni magát, mert nem ész alapon szavaztok. Vitahelyzetben mindig vesztetek, ezért is féltek felvállalni a véleményeteket, mert tudjátok, hogy bárki lemos titeket, ha tényekről van szó. Az lesz fideszes, aki lusta gondolkodni, aki gondolkodik az nem is lehet fideszes, mert akkor látja, hogy ez a párt hülyének néz minket választókat, aki fideszes az felvállalja, hogy őt nem érdekli az, ha a képébe hazudnak.
én is találkoztam már sok fideszessel, akiknek csak addig volt nagy a szája, míg nem szembesítettem őket a valósággal pl. KSH. itt a gyakorin is volt pár ismert fideszes, aki teljesen elvesztette a józan eszét, ha a tények szóba kerültek. Mert olyankor kibukott, hogy ők vagy nem tudják miről beszélnek, vagy szándékosan hazudnak. Talán emlékeznek még páran Takács Zs5re, ő volt egy ilyen, lökte a sódert, de amint tényekkel cáfoltad szét, amiket írt, ő nekikezdett sivalkodni, hisztériázni és szidni a rohadt ellenzékiket, meg pszichiáterhez akart küldeni minket és hasonlók. Pedig csak annyi történt, hogy szembesítettük a tényekkel. olyan tényekkel, amiket ő szándékosan tagadott, elferdített, röviden hazudott. Amikor meg lebukott, jött a durcis hisztije. A legtöbb fideszes pedig ilyen, mert nem értelmi, hanem érzelmi alapon szavaztok, és az nem jó, én nem azért szavazok a Fidesz ellen, mert nem szimpik, én tételesen el tudom mondani, hogy miért nem támogatom őket. Csak egy példa, még ahhoz is gyávák, hogy választási programot írjanak, de látod nem is kell, mert ti így érzelmi alapon megszavazzátok őket, hogy mit szeretnének csinálni az nem is fontos mert Csak a Fidesz.
Ismerek olyan családot, ahol az apa nem áll szóba a fiával, mert az nem fideszes.
(Igaz, kell egy józan ember is a családba!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!