Ha szamlakat kellene postàn feladnom de ritkàn hoz a cég pénzt a kasszàba erre es sajat pénzböl kell finansziroznom, megtehetném hogy egyszerüen nem postàzom ki?
Szoval szamlakat allitunk ki ügyfeleknek folyamatosan azaz nem havi adag több huszonezrekert, hanem alkalmilag mindig van pàr levél pont pl 4 vagy 5 db, sacc 5 ezer forintokba kerül vagy többe.plusz könyvelesi anyag.
Mindig küldöm a hazi penztar egyenleget. Hogy nincs nàlam céges pénz, alig van vagy minuszban van, azaz sajat pénzböl fizettem es tartoznak.
A szamlak feladasanak hatarideje kiallitastol nezve 2 nap. Aznap vagy max masnap postazni kell.
Mindig arra kenyszerülök, hogy megelölegezzem sajat penzböl mindig elmondjàk hogy szoljak ha nincs benne lé, mindig szolok irok is de soha nem hoznak idöben bele.
Ha hoznak is potom összegeket csak ami elég kb 2 hètre.
Most ott tartok hogy egyszerüen nem postazom ki,mivel ez miatt a bankkartyamrol kell penzt levennem mert kp ben kell kifizetnem, az nekem jo kis tranzakcios költseggel jar amit senki nem fizet nekem ki.mert amugy kp -t nem tartok magamnal.
Banki okokbol is.
A tartozast mindig kifizetik nekem utolag, de a tranzakcio költsegeimet nem hiszen az eleve adott azaz ha magamnak vennék ki ATM böl az en költsegem.
A felhavi fizum meg rendszerint 20 a körül kapom csak meg.
Vélemény ötletek?
A navnak van amugy olyan taroloja hogy lehet a beszallitoi szamlakat ellenörizni. Tehat az ügyfel ott is lathatja mit allitottunk ki a reszére mi ment be a navhoz.ergo siman csak ezen az alapon bevallhatnà ö is.
De a navnak ez sem elég. Az ügyfelnek tàrolnia kell, hiaba van fent a bejövö szamlajuk is (nalunk meg kimenö oldalon)es latja a NAV.
Szólsz, hogy nincs pénz, nem fogod tudni kiküldeni a számlát. Elkészül a számla, megint szólsz, hogy ma csináltad meg a számlát, nem tudtad kiküldeni, másnap megint szólsz.
Írásban, céges e-mail-en. Aztán kész.
Köszi.
A minimum pénzkészlethez hogyan kössem öket? Visszatartsam a postàzàst akkor is ha van minimum?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!