Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lesz akkor, ha valaki nem...

Mi lesz akkor, ha valaki nem akar sikeres lenni?

Figyelt kérdés
Főnökként dolgozok. Az osztályomon túl sokat tevékenykedtem, nagyon sok célt tűztem ki, ezért a munkámat elismeréssel is jutalmazták. Viszont, volt olyan dolgozó, akivel nem jöttem ki, ezért nem mentem le dolgozni többet. Ezt a dolgozót átrakták máshová, ahol jól érzi magát, szìvesen dolgozik. Viszont, nekem is ott kell tevékenykednem, amit nagyon szeretek, szìvesen segìtek a barátomnak, aki viszi, nem szoktam róla semmi negatìv információt hìresztelni, mivel a barátom, emellett nem szeretnék többet mutatni, mint ami vagyok. Ha nem akarok sikeres lenni, az elfogadható a mai világban? 22/N
2020. júl. 16. 15:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha megfejtjük, mi a kutyafarát akartál itt leírni..."ezért nem mentem le dolgozni többet."...meg barátod dolog...most a krumpli pucolása volt levezetve konyhafőnök asszony???

Inkább munkahelyi gondnak tűnnek soraid...

2020. júl. 16. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!